Julia Roberts, transformare pentru un nou rol. Cum arată acum „Frumuşica”!

14 martie, 2018
julia roberts png png

Una dintre cele mai celebre şi mai fermecătoare femei din Cetatea Filmului s-a tranformat pentru un nou rol. Anul trecut a fost desemnată cea mai frumoasă femei din lume de către revista People, iar „Frumuşica” este un etalon de frumuseţe naturală la 50 de ani.

image

Au trecut 28 de ani de la filmul care a făcut-o celebră, „Frumuşica”, în care a jucat rolul principal, o prostituată drăguţă care a reuşit să-i câştige inima unui om de afaceri, interpretat de Richard Gere. Chiar şi acum, Julia este de o frumuseţe fără cusur, indiferent de schimbările care intervin odată cu trecea timpului, sau chiar pentru carieră.

image

A primit de 5 ori titlul de cea mai frumoasă femeie, dar a recunoscut că se luptă în fiecare zi cu lipsa de încredere în sine. Acum, celebra blondă de la Hollywood şi-a schimbat stilul, dar şi coafura, pentru un nou personaj.

Frumuşica este şatenă, s-a tuns cu breton şi este total schimbată. Cu ochelarii de soare la ochi este pur şi simplu de nerecunoscut, îmbrăcată fiind în nişte haine bătrânicioase, mai exact o rochie înflorată. Actriţa a fost surprinsă pe platourile de filmare pentru noua sa peliculă, "Homecoming". În vârstă de 50 de ani, Julia a purtat o perucă care i-a schimbat înfăţişarea în totalitate. Mai târziu şi-a schimbat vestimentaţia cu una lejeră, dar chic,  purtând o fustă mini şi cizme UGG, look-ul său fiind fiin foarte asemănător cu cel adoptat de Jessicăi Biel, cu o tunsoare cu breton.

image

Foto: Hepta, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
banner gabriela cristea png
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, iulie 2024, Profimedia (6) jpg