Julianne Moore este Contesa de Buckingham într-o nouă dramă regală, „Mary și George”

19 martie, 2024

Actrița o interpretează pe Mary Villiers, într-un serial plin de intrigi, aventuri amoroase și excese, în stilul celebrului „Bridgerton”.

Julianne Moore este Contesa de Buckingham intr o noua drama regala, Mary si George   Sky Showtime (3) jpg

În noua dramă istorică - și, cu siguranță, oarecum picantă - produsă de Starz, „Mary & George”, Julianne Moore (63) o interpretează pe Mary Villiers, o femeie cu posibilități financiare reduse, dar cu ambiții uriaș. Ea plănuiește ca frumosul ei fiu, George (Nicholas Galitzine), să devină noul amant al regelui James I, pentru a-i salva pe cei doi din situația dificilă în care se aflau și pentru a le ridica statutul social la curtea din epoca Iacobină. „Dă-i regelui tot ce vrea", îi spune Mary lui George. „El va fi al tău, al meu, al nostru".

Relația dintre Mary și George se află în centrul întregii intrigi, deoarece Mary îl împinge pe George la potențialul său maxim, dar cum au reușit să creeze această relație mamă-fiu autentică și plină de umor (deși disfuncțională)? „A fost minunat scrisă", spune Julianne Moore într-un interviu pentru „Hello”. „Chiar a fost, sunt două personaje foarte interesante care au existat în istorie, așa că simt că, în cele din urmă, acesta este un spectacol despre relații, despre cât de atașați sunt oamenii unul de celălalt, cât de mult pot profita unul de celălalt, cât de disfuncțional poate fi. Cred că ceea ce este convingător în istorie sunt oamenii și relațiile lor."

„E o mamă bună! Poate că nu apare atât de mult în scenariu, dar cu siguranță este o parteneră de joc grozavă!", spune și Nicholas Galitzine despre partenera sa.

În timp ce Nicholas Galitzine , care este cunoscut și pentru rolurile din „Bottoms” și „Red, White and Royal Blue”, a avut la dispoziție o mulțime de informații istorice cu care să lucreze pentru a construi personajul lui George, Julianne Moore a avut foarte puține informații despre Mary, pe care se presupune că istoria și-o amintește ca fiind... o vrăjitoare.

Bazat pe cartea de non-ficțiune a lui Benjamin Woolley, „The King's Assassin”, „Mary & George” rulează pe Sky Showtime. Serialul îl are în rolul regelui Iacob I pe Tony Curran, alături de Nicola Walker, Niamh Algar și Sean Gilder.

FOTO: Sky Showtime, Starz



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg