Julianne Moore, favorita la Oscar 2015: ”Actoria mi-a ruinat viaţa de familie!”

29 ianuarie, 2015
the hollywood reporter2 jpeg

Este candidata favorită la categoria cea mai bună actriţă la premiile Oscar, asta după ce deja a câştigat un Glob de Aur, dar şi un premiu SAG, pentru interpretarea excepţională din pelicula Still Alice. Aşadar, cu o carieră prolifică

Este candidata favorită la categoria cea mai bună actriţă la premiile Oscar, asta după ce deja a câştigat un Glob de Aur, dar şi un premiu SAG, pentru interpretarea excepţională din pelicula Still Alice.

Aşadar, cu o carieră prolifică şi o viaţă de familie fericită, Julianne Moore pare să fie mai împlinită ca oricând. Însă cu ocazia unui interviu acordat publicaţiei The Hollywood Reporter, care este acompaniat de o şedinţă foto incendiară, actriţa a recunoscut că viaţa sa nu a fost întotdeauna pe făgăşul cel bun.

Julianne a recunoscut că primul divorţ, prin care a trecut în anul 1995, pur şi simplu a zdruncinat-o din temelii. ”M-am simţit singură. Eram nefericită. Nu era viaţa pe care mi-o doream. Mi-am petrecut primii ani din viaţă muncind din greu şi încercând să ajung undeva, indiferent ce însemna acel ”undeva”. Însă, nu mi-am dat seama că tocmai acest drum o să-mi ruineze viaţa de familie. Iar eu chiar îmi doream una.”, este ceea ce a declarat actriţa în legătură cu despărţirea de John Gould Rubin.

image

Julianne s-a căsătorit cu John Gould Rubin la vârsta de 25 de ani şi după doi ani de convieţuire, cei doi au ajuns la divorţ.

Actriţa spune că a ieşit din această pasă proastă prin ajutorul specializat al unui psiholog. Drept dovadă a recuperării sale, la un an după acest eveniment nefericit, Julianne l-a cunoscut pe producătorul Bart Freundlich, alături de care are o fericită căsnicie încă din anul 1996.

image

În imagine: Julianne Moore şi soţul său Brad Freundlich ( alături de care are o relaţie de 19 ani, fiind căsătoriţi de 11 ani), fiica pe nume Liv (12 ani) şi fiul intitulat Caleb (17).

Sursă foto: Hepta / The Hollywood ReporterRecente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg