Julianne Moore, în război cu Silvio Berlusconi

4 noiembrie, 2010

Actriţa Julianne Moore, prezentă la Festivalul de Film de la Roma, unde a primit un premiu pentru întreaga carieră, a criticat declaraţia homofobă a premierului italian Silvio Berlusconi.

Actriţa Julianne Moore, prezentă la Festivalul de Film de la Roma, unde a primit un premiu pentru întreaga carieră, a criticat declaraţia homofobă a premierului italian Silvio Berlusconi.

În timpul conferinţei de presă ce a fost organizată la Roma după proiecţia filmului "The Kids Are Allright", în care actriţa americană interpretează rolul unei mame lesbiene, Julianne Moore a fost rugată de jurnaliştii prezenţi la eveniment să comenteze declaraţia premierului Silvio Berlusconi. Acesta a spus că refuză să demisioneze în urma unui scandal cu tentă sexuală în care este implicat, alături de o tânără în vârstă de 17 ani, susţinând că "e mai bine să îţi placă fetele frumoase decât să fii gay".

"Consider că este o declaraţie regretabilă, arhaică şi idioată. Să sugerezi sau să afirmi că nu e în regulă să fii homosexual e jenant.Mai ales când anumite persoane continuă să spună astfel de neadevăruri", a declarat actriţa americană, stârnind ovaţiile persoanelor prezente la conferinţa de presă.Recente pe Ok! Magazine

Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg