Julie Mayaya a slăbit 16 kg în şase săptămâni. Vezi cum arată acum!

8 aprilie, 2015
kinga sebestyen julie mayaya ok jpeg

Julie Mayaya, câştigătoarea sezonului 2 al show-ului Vocea României, a reuşit să slăbească 16 kilograme, în doar şase săptămâni, cu ajutorul antrenoarei de fitness Kinga Sebestyen. Artista a urmat programul de slăbit Fat Burning, inventat

Julie Mayaya, câştigătoarea sezonului 2 al show-ului Vocea României, a reuşit să slăbească 16 kilograme, în doar şase săptămâni, cu ajutorul antrenoarei de fitness Kinga Sebestyen.

Artista a urmat programul de slăbit Fat Burning, inventat de celebra instructoare de Kangoo Jumps, şi se declară deosebit de încântată de rezultate.

Solista şi-a exprimat dorinţa de a scăpa de stratul de grăsime şi de celulita inestetică, prin urmare, supravegheată de Kinga Sebestyen, a urmat şase săptămâni de dietă personalizată şi sport, de trei ori pe săptămână, cu ghetele Kangoo Jumps.

“Julie a practicat în adolescenţă tenis, volei, karate, judo şi patinaj, însă în ultimii zece ani, de când s-a mutat în Bucureşti, a început să mănânce fast food, neavând-o aproape pe mama ei care îi gătea până atunci sănătos zi de zi. De când a devenit cunoscută în urma concursului Vocea României, a început să aibă concerte în mai multe oraşe din ţară. Acest lucru însemna să fie mai tot timpul pe drumuri, să cânte seara şi să mănânce de multe ori la miezul nopţii. Tot acest stil de viaţă i-a dat peste cap organismul. A acumulat nu doar kilograme în plus, ci şi celulită. I-am prescris o dietă personalizată ce a presupus să renunţe la prăjeli, la fast food, la zahăr, pâine, cartofi prăjiţi, să le înlocuiască cu fructe şi legume, seminţe, apă plată cu lămâie, fresh de grapefruit în fiecare dimneaţă şi ananas. Nu este o dietă strictă, nici nu am vrut să facem aşa ceva. Însă a dat rezultate foarte bune pentru că a fost combinată cu trei sesiuni de Kangoo Jumps pe săptămână”, povesteşte Kinga Sebestyen.

În prezent, Julie Mayaya arată bine, însă îşi doreşte să mai slăbească câteva kilograme şi să se menţină astfel pe termen lung. Astfel că va continua să practice Kangoo Jumps, la recomandarea antrenoarei de fitness.

image


Recente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia