Julio Iglesias, confesiuni fără perdea: ”Am decis să vă spun adevărul!”

12 februarie, 2024

Pentru prima dată, va apărea un serial inspirat din viața sa tumultoasă, unde artistul însuși va gestiona depănarea amintirilor.

Julio Iglesias, Getty  (1) jpg

Julio Iglesias este gata să-și spună povestea. Netflix a dezvăluit că a ajuns la un acord cu legendarul cântăreț, acum în vârstă de 80 de ani, pentru a-și transpune viața pe ecran. Pentru prima dată, legenda vie va împărtăși detalii profesionale și personale despre viața sa și incredibila sa carieră muzicală.

Serialul autobiografic se va lansa în curând. Vor apărea detalii interesante, cum Julio Iglesias a devenit primul artist non-anglo-saxon care a pătruns pe piețele americane și asiatice, conectând fanii din întreaga lume, pentru a deveni unul dintre cei mai bine vânduți cinci artiști din istorie.

julio iglesias jpeg

De-a lungul carierei sale de peste 55 de ani, Julio Iglesias a înregistrat și a cântat în 12 limbi. Se estimează că a susținut până acum peste 5.000 de concerte, pentru peste 60 de milioane de oameni, pe cinci continente.

Deși există deja câteva biografii despre cântărețul spaniol, acest proiect marchează primul care are permisiunea și îndrumarea acestuia. Acum, când ajunge la 80 de ani, Julio Iglesias este gata să împărtășească cu publicul din întreaga lume suișurile și coborâșurile vieții sale extraordinare.

„După atâtea speculații, cărți și documentare la care nu am participat, am decis pentru prima dată să spun adevărul despre viața mea unei companii universale precum Netflix. După multă gândire, o scrisoare foarte incitantă a Belei Bajaria, vicepreședintele de conținut al Netflix, a fost suficientă pentru a mă convinge că Netflix a fost compania ideală pentru a realiza acest proiect. Sunt recunoscător atâtor oameni din atâtea țări care m-au susținut și mi-au condus viața”, a spus Julio Iglesias într-un comunicat de presă.

Gigantul de streaming a reușit să bată palma și cu Prințul Harry, pentru documentarul care a devenit viral. Tot Netflix a realizat și serialul ”The Crown”, o bijuterie a serialelor, despre viața familiei regale britanice.

Spaniolul Julio Iglesias este artistul latin care a vândut cele mai multe albume din istorie.

Artistul are trei copii din prima căsătorie și cinci din a doua.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Cristina Bălan și Gabriel jpg
Erika Isac macarena
Machine Gun Kelly & Meghan Fox, Getty Images (1) jpg
Madonna, Profimedia 0848428893 jpg
Anna Wintour, Cara Delevingne și Lewis Hamilton, Profimedia jpg
FotoJetVioleta jpg
Clanul Vera, David jpg
FotoJetcupluri Bafta jpg
FotoJetBafta (2) jpg
Nicole Kidman GettyImages 1359116428 (2) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
FotoJetBrad jpg
Jennifer Lopez, Profimedia (3) jpg
Gisele Bündchen se iubește cu Joaquim Valente, Profimedia (1) jpg
FotoJetAlbu jpg
David Beckham și Victoria (4) jpg
Melania şi Donald Trump
Regina Rania, Joe Biden, GettyImages jpg