Jumătate de secol de frumuseţe: Sexy, la 50 plus

9 ianuarie, 2015
459146400 jpeg

Iată categoria din care face parte şi cea mai în vârstă Bond Girl, Monica Bellucci: cea a femeilor puternice şi frumoase, care au forţa şi şarmul de a da alt sens înaintării în vârstă, fără prea multe artificii estetice.

Iată categoria din care face parte şi cea mai în vârstă Bond Girl, Monica Bellucci: cea a femeilor puternice şi frumoase, care au forţa şi şarmul de a da alt sens înaintării în vârstă, fără prea multe artificii estetice.

Andie MacDowell (foto stânga)

Are 56 de ani, este divorţată şi are trei copii: un fiu, Justin, de 28 de ani, şi două fiice, Rainey, de 24 de ani, şi Sarah, de 20 de ani. Iar după o perioadă de pauză, în care s-a dedicat familiei, se întoarce pe marele ecran în pelicula „Magic Mike XXL“.

image

Julianne Moore

Are 54 de ani şi este favorită la premiul Oscar anul acesta cu rolul din „Still Alice“. Asta după ce a mai fost de patru ori nominalizată de către Academia Americană de Film: în 1999, pentru „Boogie Nights“, în 2000, cu „The End of the Affair“, şi de două ori în 2003 – pentru „The Hours“ şi „Far from Heaven“. Pe deasupra, se pare că mai are şi o căsnicie fericită cu Bart Freundlich, cu care are un fiu, Caleb, de 17 ani, şi o fiică, Liv, de 12 ani.

image

Sharon Stone

La 56 de ani, încă îşi mai permite coperte şi shootinguri hot. Cu două căsnicii eşuate la activ, a avut puterea să depăşească serioase probleme de sănătate şi a ştiut să ia de la viaţă ce şi-a dorit, adoptând trei copii. Iar capitolul amoros şi-l trăieşte cu o energie de invidiat: Sharon are un nou iubit mai tânăr, David DeLuise, de 43 de ani, fiul comediantului american Dom DeLuise.

image

Michelle Pfeiffer

Are tot 56 de ani şi rămâne una dintre frumuseţile clasice ale Hollywoodului, fără să abuzeze de chirurgia estetică. Are mai bine de 21 de ani de mariaj reuşit cu producătorul David E. Kelly, cu care, culmea, s-a cunoscut la un blind date aranjat de prieteni. Împreună, au o fiică adoptată, Claudia Rose, şi un fiu, John Henry, adus pe lume de Michelle în 1994.

foto: hepta, guliver/getty images/rex featuresRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg