Juniorii VIP în prima lor zi de şcoală! FOTO

10 septembrie, 2018
prima zi de scoala Sofia fiica lui Tily Niculae septembrie 2018 (2) jpeg

Emoţii mari la început de an şcolar! Iată care sunt vedetele care şi-au dus pentru prima oară copiii la şcoală.

image

Juniorii vedetelor au crescut şi, iată, pentru câţiva dintre ei e prima zi de şcoală. Emoţiile sunt la fel de mari şi pentru celebrii lor părinţi, care i-au pregătit pentru clasa întâi. Iată care sunt aceştia!

Ingrid, fiica Simonei Pătruleasa

E o zi importantă pentru ştirista de la Kanal D, care resimte mereu prima zi de şcoală cu o emoţie aparte. Şi asta pentru că este de formaţie învăţătoare. Anul acesta, însă, emoţiile sunt dublate de faptul că fiica sa şi a lui Sabin Ivanof ajunge pentru prima oară la şcoală.

Ingrid, fetiţa Simonei Pătruleasa

Frumoasa Ingrid Ivanof (foto dreapta) pare foarte încântată de noua ei ocupaţie, dar şi de uniforma şcolară.

Sofia, fetiţa lui Tily Niculae

Ca un făcut, actriţa nu se află în ţară tocmai în prima zi de şcoală a fiicei sale. Cu toate acestea, Tily a încercat să-i facă ziua mai frumoasă, postând un mesaj emoţionant.

image

"Ne despart aproape 2.000 km într-o zi importantă din viaţa ta! Însă iubirea noastră nu se schimbă❤️❤️❤️ Îţi doresc să ai un an nou şcolar uşor şi indiferent de ce vei simţi SUNTEM ALĂTURI de tine! Eşti un om bun, sincer, vesel! Eşti fetiţa cu cei mai frumoşi ochi din lume! #culoareaazurului. Isteaţă şi perfectă aşa cum eşti! Go and rock&roll în #clasaI!", a scris mândră Tily Niculae pe pagina ei de Facebook.

image
image
image
image

Victor, fiul lui Dorin Chioţea

A fost o zi importantă şi pentru băieţelul matinalului de la TVR. Victor a fost condus la şcoală de tăticul lui şi s-a aşezat frumos în bancă, bucuros că de-acum înainte va avea mult mai mulţi prieteni.

image

"Azi am început şcoala. Poimâine încep serviciul", a scris, cu tonu-i glumeţ, Dorin Chioţea pe pagina sa de Facebook.

image

Ana, fetiţa Laurei şi a lui Mihai Gruia

Fiica fostului membru al trupei Akcent, actualmente jumătatea formaţiei TWO, a avut mari emoţii când a păşit prima oară pe treptele şcolii.

image

Alături i-a fost frumoasa ei mămică, Laura, dar şi sora ei mai mică, Natalia, care are doar 4 ani.

image

"emoţii + plâns de fericire în prima zi de şcoală

image

   

image image

Diana, fiica Irinei şi a lui Răzvan Fodor

image

Fetiţa artistului şi a vedetei de televiziune n-a avut chiar mari emoţii în prima zi de şcoală. Drept dovadă şi instantaneele realizate de celebra ei mamă şi postate pe Instagram.

image

"Next level! Clasa | ??❤️?? Succes tuturor!??? ", a notat Irina Fodor în dreptul fotografiilor haioase.

image

David, fiul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă

image

A venit şi ziua în care David a ajuns în clasa întâi. O zi în care băieţelul a mers la şcoală de mână cu tatăl lui, Cătălin Măruţă, şi şi-a cunoscut învăţătoarea şi colegii.

image image image

"Să ai baftă, iubirea mea! ❤️ Clasa întăi! ✍️ Prima zi de şcoală!? ", i-a transmis celebra lui mămică, Andra, prin intermediul unei postări pe Instagram.

   

image image

Tudor, băiatul Iulianei Tudor

Şi vedeta TVR a trăit clipe pline de emoţie atunci când şi-a condus fiul prima oară la şcoală, în clasa întâi. Tudor şi-a găsit repede clasa şi învăţătoarea şi s-a aşezat cuminte în bancă.

image

"Clasa întâi. Cu emoţii si bucurie! Succes, puiul meu!", a notat Iuliana Tudor emoţionată, în prima zi de şcoală a fiului ei.

image

Achim, fiul lui Jojo

image

Zi mare pentru băiatul cel mare al Cătălinei Grama! După vacanţa cea mare şi plină de aventuri, a venit momentul ca Achim să se încrie la şcoală. Frumos îmbrăcat şi cu buchetul de flori pentru doamna învăţătoare, băieţelul a ajuns pentru prima oară la şcoală.

image

"A sunat clopoţelul pentru Clopoţelul nostru! Să fie un an şcolar liniştit şi frumos pentru toţi copilaşii noştri!", a transmis Jojo, via Instagram.

Tea, fiica lui Daniel Osmanovici

E o premieră şi pentru noi să-l vedem pe fostul ştirist de la Antena într-o asemenea ipostază: alături de fetiţa lui, la şcoală. După şcoala de vară, unde a mers din luna iulie, pentru a învăţa câteva lucruri despre tehnologie şi programare, Tea a ajuns şi la şcoala normală.

image

"Şi aşa începe :) clasa 1", a anunţat bucuros Bogdan Osmanovici, noul purtător de cuvânt al CNAS, pe contul său de socializare.

image

Serghei, fiul Adinei Halas-Hugeanu

Mai mari emoţii decât băieţelul de 7 ani le-a avut chiar mămica lui, care l-a condus de mână la şcoală, în prima lui zi de clasa I.

image

"Anul trecut a fost la clasa pregătitoare, anul acesta am zis că este mai simplu, însă nu, la un moment dat mi-au dat lacrimile. Dar mă bucur că el n-are probleme şi este relaxat", a mărturisit Adina într-un interviu pentru Antena 1.

"Deocamdată, Serghei este la o şcoală de stat foarte bună, dar îmi doresc ca, la un moment dat, să meargă la o şcoală privată, nu pentru că unele şcoli din România şi dascălii n-ar fi foarte buni, că există şi învăţământ de calitate în România, ci pentru că prefer să fie mai puţini în clasă şi atunci copiii să fie mai atenţi."

image

Alesia, fetiţa Elei Crăciun

image

Însărcinată pentru a treia oară, vedeta trustului Intact n-are timp de respiro. Dacă anul trecut, pe vremea asta, se împărţea între grădiniţă şi şcoală, acum ambii ei copii merg la şcoală.

image

Emoţii intense au fost pentru Alesia, care a intrat în clasa întâi, dar care a primit deja primele sfaturi valoroase de la fratele ei mai mare, Alex.

David Petru, fiul Gabrielei Firea

Ce mari au crescut băieţii Gabrielei Firea şi ai lui Florentin Pandele!

Nici nu ştim cum au trecut anii! Dar iat-o pe primăriţa Capitalei trăind noi emoţii pentru cei doi băieţi ai săi cu Florentin Pandele. David-Petru e deja clasa întâi!

image

"Emoţii mari! Prima zi de şcoala pentru David-Petru si prima zi de gradinita pentru Zian-Mihail! Cand au zburat anii? Un an plin de reusite copiilor, parintilor, bunicilor! Putere si energie minunatilor dascali!?

image

O zi importantă şi pentru mezinul Zian, şi pentru David-Petru

   

image image


Recente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia