Jurnal virtual! Cele mai interesante postări internaute ale celebrităţilor

4 noiembrie, 2017
Jennifer garner jpeg

Ia pulsul universului online al vedetelor şi află cum arată viaţa lor pe reţelele de socializare!

Kate Hudson

image

Ne place această copertă The Edit, cu o Kate Hudson prezentată în stilul anilor ’40, pe terasa unei spectaculoase case construite în Malibu în anii ’20, care i-a aparţinut celebrei sale mame, actriţa Goldie Hawn.

Bella Hadid

image

La împlinirea celor 21 de ani, Bella s-a bucurat de un party într-un club de lux din New York, Socialista Lounge, o petrecere care se zvoneşte că ar fi fost pregătită şi plătită integral de Drake, noul ei iubit secret.

Jennifer Garner

image

„Dacă aţi fost norocoşi, se poate să fi avut în şcoala elementară o profesoară ca a mea, Annyce McCann. Mama McCann, aşa cum îi spuneam eu, m-a învăţat multe despre mine însămi“, a scris actriţa.

Chantelle

image

N-aţi auzit de ea până acum? Cântăreaţa britanică care abia a împlinit 17 ani se pare că i-ar fi luat minţile lui Rocco, fiul Madonnei. „Rocco e aşa îndrăgostit, încât a şi prezentat-o tatălui lui“, a dezvăluit un amic.

Clive Owen

image

Postarea revistei Vanity Fair ne-a adus o veste foarte interesantă: Madama Butterfly revine pe Broadway, într-o versiune extrem de aşteptată, cu Clive Owen în distribuţie, un proiect de suflet pentru actorul de 53 de ani.

Tyrese

image

Dacă încă n-aţi aflat despre el, e momentul s-o faceţi! Tyrese Gibson a trecut de la muzică la film şi a adunat deja o avere de 25 de milioane de dolari cu rolurile din Transformers şi Fast and Furious.

Mari prietenii neştiute

image

Postările de pe Instagram ale vedetelor ne dezvăluie nişte prietenii foarte cool, despre care nu ştiam: Ciara cu Janet Jackson, Pink şi Juliette Lewis cu rockerii Noel Gallagher şi Dave Grohl, Miley Cyrus cu Ellen Page. Dar şi Evan Ross, fiul Dianei Ross, cu Paris Jackson, fiica lui M.J. Ei duc mai departe prietenia părinţilor lor.Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG