Jurnalista Corina Drăgotescu devine cetăţean american

23 noiembrie, 2017
Corina Dragotescu cetatenia americana (1) jpeg

După cinci ani petrecuţi peste Ocean, jurnalista are totul pregătit pentru a obţine cetăţenia americană. Iată detaliile.

image

În 2012, Jurnalista Corina Drăgotescu anunţa că a obţinut viză de emigrare în Statele Unite după ce a participat la Loteria Vizelor.

"Am viză de emigrare în SUA începând de astăzi. Voi pleca în scurt timp ca să dau drumul la acte. Plec pentru un viitor mai bun pentru fata mea. M-am dus în America foarte des, de 12 ani merg de două ori pe an, cel puţin. Am văzut cum este să trăieşti într-o ţară în care vin oameni din toate locurile şi în care toleranţa înseamnă ceva. Aveam nişte vise, am trăit 20 de ani să-mi ating acele vise. După 30 de ani de muncă, mă aşteaptă un anunţ al unui alt "domn Boc" care să-mi spună: nu avem bani să vă plătim pensia. Prefer să mă duc în afară unde să muncesc 10 - 15 ani, dacă Dumnezeu îmi dă sănătate, să-mi depun bani de pensie sau pentru viitorul copilului şi să reuşesc să-i ofer o viaţă normală familiei pe care o am. Pornesc pe un alt drum", mărturisea la acea vreme Corina Drăgotescu, despărţindu-se în lacrimi de telespectatorii săi de la România TV.

image

La începutul acestei săptămâni, chiar înainte de Sărbători, jurnalista a trecut cu brio de etapele pentru obţinerea cetăţeniei.

"Astăzi, marţi 21 noiembrie am trecut interviul şi testul pentru cetăţenia americană. În 21 decembrie depun jurământul şi atunci pot spune că sunt deja cetăţean american!", a anunţat Corina Drăgotescu pe pagina sa de socializare.

"Interviul a avut loc în San Bernardino şi a constat într-o discuţie amicală cu ofiţerul de la emigrări despre comunism şi capitalism, despre Ceauşescu şi Dracula, despre România şi limba română şi în câteva întrebări de istorie şi educaţie civică. A, şi mi-a dictat o frază să scriu.  Iar în timpul ăsta, Trump a graţiat curcanul de Thanksgiving", a mai notat ea într-o notă amuzantă.

image
image


Recente pe Ok! Magazine

liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko