Jurnaliştii care au provocat moartea asistentei londoneze, marcaţi de tragedie

11 decembrie, 2012

Cei doi prezentatori de radio din Australia, a căror farsă a dus la sinuciderea asistentei de la spitalul londonez în care a fost internată ducesa Catherine, s-au declarat

Cei doi prezentatori de radio din Australia, a căror farsă a dus la sinuciderea asistentei de la spitalul londonez în care a fost internată ducesa Catherine, s-au declarat marcaţi de tragedia pe care au generat-o involuntar. Mel Greig şi Michael Christian, cei doi prezentatori ai postului 2DayFM Sydney, au spus că moartea asistentei Jacintha Saldanha i-a zdruncinat. Jurnaliştii s-au ţinut departe de ochii presei şi ai oamenilor, după ce sinuciderea asistentei a atras asupra lor un val de furie. În declaraţiile făcute ieri la televiziunea australiană, Mel Greig a mărturisit că primul gând al său după ce a aflat de moartea asistentei a fost îndreptat către familia acesteia.

"Mi-am dorit să iau legătura cu ei, să îi îmbrăţişez şi să le spun cât de rău îmi pare. Sper că sunt bine, chiar sper asta. Îmi doresc să depăşească momentul cu bine", a mai spus aceasta.

Jacintha Saldanha, în vârstă de 46 de ani, a fost găsită moartă vineri, în apartamentul ei. Gestul acesteia a fost pus pe seama faptului că, pe 4 decembrie, a căzut în plasa celor doi prezentatori radio, care s-au dat drept regina Elisabeta şi prinţul Charles şi au obţinut informaţii confidenţiale despre starea de sănătate a ducesei de Cambridge.

Atât Greig, cât şi Christian sunt angajaţi de puţin timp ai postului radio şi, vorbind despre farsa lor, care s-a transformat în tragedie, au spus că nu au crezut nicio clipă că le va reuşi. "Ne-am gândit că farsa a mai fost încercată de cel puţin 100 de persoane înaintea noastră. Am crezut că este o idee atât de prostească şi că accentele noastre erau atât de proaste încât nu am visat nicio secundă că am putea ajunge să vorbim cu Kate, nici măcar cu cineva din personalul spitalului", a spus Mel Greig.Recente pe Ok! Magazine

Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg