Jurnalistul Alex Dima simte o revoltă profundă: "Suntem în această situaţie din cauza unor îmbuibaţi, slugi, şpăgari..."

3 aprilie, 2020
1 alex dima coronavirus jpg jpeg

Jurnalistul de la "România, te iubesc!" vorbeşte despre adevăraţii viruşi care au dus la îmbolnăvirea tuturor sistemelor din ţara noastră.

Într-un moment de furie, Alex Dima şi-a exprimat (a câta oară?) revolta într-un mesaj postat pe reţelele sociale, validat şi răspândit în online de alte zeci de mii de oameni.

"Un profund sentiment de furie. Asta simt", recunoaşte jurnalistul Pro TV. "De câteva zile ţin legătura cu medici din spitale. Unii sunt speriaţi, sunt epuizaţi, nu au proceduri, echipamente de testare.

Ei au distrus sistemul de sănătate. Opreşti, fluturi, drăgneni, ponţi, meleşcani, băseşti, fireni, năstăseni, tăriceni, iohannesieni, orbani şi lista asta nu se mai termină. Pe toţi îi ştim prea bine! Dar i-am lăsat să ne conducă. În spatele lor stau alţii cu aceleaşi metehne, stăpâni de locuri, instituţii şi sisteme".

"Până mai zilele trecute, în loc să facă rost de echipamente pentru spitale, se jucau de-a guvernarea şi motiunea de cenzură, iar mai devreme, câţiva ani, s-au jucat cu justiţia. Totul pentru a-şi păstra posterioarele tăbăcite în jilţurile puterii şi pentru a nu intra la puşcărie. Ani la rând, am urlat mizeriile pe care le comit. Dar poporul i-a acceptat şi votat.

Altfel, vom tot muri cu zile!", crede el cu tărie.

"Acum staţi în case, dar când vom scăpa, ieşiţi, implicaţi-vă, uniţi-vă, luptaţi pentru drepturile şi comunităţile voastre, candidaţi!

Trebuie să îi schimbăm şi să ne schimbăm! Ca să scăpăm!", atrage el atenţia.Recente pe Ok! Magazine

Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg