Justin Bieber a făcut o nouă cucerire? A fost surprins cu o blondă focoasă în faţa unui club

21 martie, 2018
Justin Bieber seen arriving to night club with friends and he looks very happy jpeg

Ciorba reîncălzită nu mai are acelaşi gust, iar Justin Bieber şi Selena Gomez au sesizat asta de curând. Cele două vedete s-au despărţit la începutul lunii martie, iar acum Bieber pare că se consolează în braţele unei alte femei.

image

Starul pop în vârstă de 24 de ani nu pierde timpul în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, iar cele mai noi fotografii surprinse de paparazzi par să confirme că Bieber a făcut o nouă cucerire. Cântăreţul a fost surprins marţi seara în faţa unui club alături de o gaşcă de prieteni şi de o blondă focoasă. Era singura fată din grup şi părea că se disrează de minune alături de Bieb şi de amicii lui.

Ea este tânăra care l-a cucerit pe Bieber?

Justin s-a îmbrăcat cool, ca de fiecare dată, într-o pereche de pantaloni sport albi, cu o jachetă din denim şi cu o şapcă bleu ciel pe cap, un look ştrengăresc pentru superstarul cuceritor. Chiar dacă a fost înconjurat de prieteni, tânăra atrăgătoare s-a făcut repede remarcată printre prezenţele masculine. Nu şi-a ascuns entuziasmul în timp ce cobora dintr-un SUV negru, îmbrăcată şi ea casual, la fel ca Bieber. Ce-i drept, blona semăna izbitor de mult cu una dintre fostele iubite ale cântăreţului, mai exact cu Sofia Richie, pe vremea când aceasta era blondă. Se pare că mai devreme în aceeaşi zi blonda a fost văzută sosind acasă la Bieber, iar câteva ore mai târziu au mers împreună la club.

Foto: Splash NewsRecente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg