Justin Bieber are o iubit─â, oficial!

4 ianuarie, 2016
bieber si hailey jpeg

Anul Nou i-a adus idolului puberilor americani o iubit─â oficial─â, pare-se. Pentru c─â post─ârile cu ea au curs pe Instagram. Desigur, nu este o revela┼úie feminin─â, pentru c─â zvonuri privind flirturile lor au mai existat ┼či acum un an. Dar acum, lucrurile stau ceva mai serios, c─âci Bieber s-a pozat s─ârut├óndu-se pasional cu noua lui iubit─â, Hailey Baldwin.

Iată-i sărutându-se de petrecerea de Anul Nou!

Dac─â nu v─â aminti┼úi cine e, v─â spunem c─â e un model din ga┼čca Gigi Hadid, Kendall Jenner & Co., dar mai important e c─â e fiica de 19 ani a actorului Stephen Baldwin, fratele mai pu┼úin celebru al starului Alec Baldwin. ├Än orice caz, c├ónt─âre┼úul de 21 de ani a f─âcut oficial─â rela┼úia prin fotografiile sale revelatoare ┼či... picante!

Cei doi tineri au celebrat Revelionul împreună

Noul cuplu oficial petrece ┼či-acum o vacan┼ú─âtropical─â de Anul Nou undeva ├«n Anguilla, unde Justin Bieber ┼či-a luat ┼či familia pentru a petrece trecerea ├«n 2016. Pe 1 ianuarie, au ├«nceput s─â apar─â pozele cu c├ónt─âre┼úul ├«mbr─âcat ├«ntr-un costum alb, al─âturi de frumoasa Hailey ├«mbr─âcat─â c├ót se poate de sexy, st├ónd pe o canapea. Bieber, cu ochii ├«n decolteul ei...

Hailey a postat ┼či ea o fotografie cu iubitul ei celebru

Nu e prima oar─â c├ónd auzim de flirturile lor. ├Än februarie anul trecut,  cei doi au fost surprin┼či ├«mpreun─â, dar niciodat─â at├ót de intimi.