Justin Bieber şi-a invitat fosta iubită la nuntă! Ce alte ciudăţenii au avut loc la ceremonia nupţială a cântăreţului?

2 octombrie, 2019
6 8 jpg jpeg

Aşteptam cu sufletul la gură marele eveniment şi iată că, pe 30 septembrie, cea de-a doua nuntă a lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin a avut, în sfârşit, loc! Şi nu fără mici semne de întrebare…

Erau deja căsătoriţi

Cei doi amorezi erau deja “luaţi”, Justin şi Hailey având parte de o ceremonie nupţială în septembrie 2018, la Starea Civilă din New York. Aşadar puteau sta liniştiţi, nu era nevoie de încă o ceremonie care să le certifice dragostea ce-i leagă. Ce i-a determinat totuşi să organizeze o a doua nuntă?

1 jpg jpeg

Socrul cântăreţului, Stephen Baldwin, a ţinut să facă lumină asupra acestui aspect şi a declarat, pentru TMZ, că perechea VIP îşi doreşte să fie uniţi pe veci şi în faţa lui Dumnezeu. Aşadar o ceremonie religioasă era un must!

“În calitate de creştini şi credincioşi, ei şi-au dorit spiritul Celui de Sus alături de ei în căsnicie. Dacă nu ar avea binecuvântarea lui Dumnezeu sunt de părere că le-ar fi mult mai greu să reuşească să rămână împreună şi să găsească liniştea sufletească şi fericirea în doi”, a declarat tatăl lui Hailey.

Au amânat nunta nr. 2 de trei ori

3 jpg jpeg

Cei doi soţi au amânat a doua nuntă de trei ori. În ianuarie 2019 au decis, pentru a treia oară, să anuleze evenimentul pentru simplul motiv că şi-au dat seama că anumiţi invitaţi nu ar fi putut ajunge la ceremonie. Nu s-a răzgândit şi nu a ezitat nimeni, ci pur şi simplu şi-au dorit nunta perfectă şi nu s-au mulţumit până n-au fost siguri că o pot avea.

Evenimentul s-a petrecut într-un loc străin

5 jpg jpeg

Soţii Bieber locuiesc amândoi în California, ea provenind din New York, iar el, din Canada, însă niciunul dintre aceste locuri cu semnificaţie specială pentru miri n-a găzduit cea de-a doua nuntă a vedetelor. Nu. Ei şi-au jurat dragoste pe viaţă, în faţa altarului, în Carolina de Sud, un stat complet străin mirilor.  

I-au enervat pe clienţii hotelului

În mod normal, nişte vedete de calibrul lor ar fi închiriat un hotel întreg, o insulă întreagă chiar, pentru a-şi rosti nestingheriţi “Da!”-urile fără să-şi mai bată capul cu nişte muritori de rând care sunt cazaţi la acelaşi hotel cu ei şi care le pot strica zen-ul. Dar ei au ales calea neobişnuită şi au ocupat doar o parte din hotelul unde a avut loc nunta.

2 jpg jpeg

Drept urmare, au instaurat nişte reguli pentru anumite zone ale hotelului, lucru deloc plăcut pentru ceilalţi clienţi. Astfel, accesul la spa, piscină şi un restaurant nu a fost deloc permis, între duminică la prânz şi marţi, celor care nu păceau parte din nunta starurilor. Deranjul provocat cu această ocazie a fost suportat de hotel, care a oferit clienţilor nemulţumiţi vouchere şi tot felul de oferte drept scuze.

Mirele şi-a invitat fosta iubită la nuntă

9 jpg jpeg

Nu, nu e vorba despre Selena Gomez, staţi liniştiţi, dar tot ciudat e ca una dintre fostele partenere ale mirelui să fie de faţă când acesta se însoară. Este vorba despre Caitlin Beadles, prima dragoste a cântăreţului, care, nu numai că a răspuns afirmativ invitaţiei, dar s-a şi distrat de minune la evenimentul de cinci stele.

foto - InstagramRecente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg