Justin Timberlake a reunit NSYNC pentru un show, la 10 ani de la destrămarea trupei

19 martie, 2024

Cântărețul a reușit să facă o reuniune surpriză a trupei NSYNC, cu care a interpretat noua sa piesă „Paradise” și hiturile sale „Bye Bye Bye” și „It's Gonna Be Me”.

Reuniunea NSYNC a avut loc la Los Angeles. FOTO: Getty Images
Reuniunea NSYNC a avut loc la Los Angeles. FOTO: Getty Images

NSYNC s-a întors. Celebra trupă de băieți s-a reunit pentru o reprezentație surpriză în timpul show-ului lui Justin Timberlake în Los Angeles, California.

În timpul spectacolului său gratuit, One Night Only at The Wiltern de la teatrul Art Deco, Justin Timberlake a surprins publicul cu o interpretare specială a viitoarei sale piese „Paradise", în care apar colegii săi de trupă NSYNC: Joey Fatone, JC Chasez, Lance Bass și Chris Kirkpatrick.

Mulțimea s-a dezlănțuit instantaneu, țipând mai tare decât grupul care a început să cânte.

NSYNC a interpretat împreună cu Justin Timberlake și melodia "Bye Bye Bye", făcând legătura între muzica lor nouă și hitul lor clasic. Seara a marcat primul lor spectacol cu toți cei cinci membri ai trupei de la reuniunea lor de la VMA-urile din 2013.

Justin Timberlake, care se pregătește pentru lansarea celui de-al șaselea album solo al său, „Everything I Thought It Was", a împărtășit pe Instagram, după spectacol, o fotografie a scenei cu cinci scaune goale.

„A fost distractiv. Hai să o facem din nou în curând", a glumit Lance Bass, acum în vârstă de 44 de ani, în secțiunea de comentarii.

Timberlake, care și-a început cariera muzicală în trupa de băieți NSYNC din anii '90, a vorbit despre posibilitatea de a lansa o nouă piesă muzicală împreună cu grupul în timpul unui interviu acordat în luna ianuarie în cadrul emisiunii "The Kelly Clarkson Show". „Am fost în studio, așa că s-ar putea să existe ceva și în viitor", i-a spus Timberlake gazdei Kelly Clarkson.

Ulterior, s-a dezvăluit că viitorul său album include o piesă cu NSYNC. Timberlake a postat miercuri pe Instagram un fragment din "Paradise".

Bass a declarat pentru USA TODAY la începutul acestei luni, că melodia "Paradise" a făcut-o pe mama sa să se emoționeze. „Am înregistrat-o cu mult timp în urmă, când am înregistrat "Better Place", așa că am stat pe ea o vreme", a spus Bass. „E greu să nu vorbim despre asta. Dar mă bucur că este pe cale să iasă, pentru că este un cântec atât de special. Unul dintre preferatele mele pe care le-am înregistrat vreodată. Mama mea a plâns imediat când l-a auzit. Așa că este aprobat de mama."

FOTO: Instagram, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg