Justin Timberlake o umilește din nou pe Jessica Biel: au fugit de Hollywood, dar n-au scăpat de probleme

19 iunie, 2024

Lumea mondenă a fost luată prin surprindere, ieri, odată cu vestea că Justin Timberlake a fost arestat pentru conducere sub influența alcoolului în New York.

Justin Timberlake, Jessica Biel jpg

Totul s-a petrecut după o noapte în care Timberlake băuse cu prietenii la un bar din Sag Harbor, New York, pentru ca, apoi, starul să se urce la volanul unui BMW și să încerce să plece.

Oprit de poliție, starul a refuzat să facă testul de alcoolemie, spunându-le acestora că a băut „doar un martini”. Cu toate acestea, cântărețul era instabil pe picioare și a picat testul de sobrietate la volan, ceea ce a dus la arestarea lui, fiind eliberat, apoi, în dimineața zilei următoare. Justin nu va scăpa ușor, urmând să fie pus sub acuzare și să se prezinte în Instanță.

Poza din arest a lui Justin Timberlake
Poza din arest a lui Justin Timberlake

Totul se întâmplă pe fondul veștilor că Jessica Biel și Justin Timberlake au urmat exemplul mai multor stele de cinema și s-au mutat, de ceva vreme, undeva la țară. Dar acesta nu e singurul trend hollywoodian la care cei doi aderă. Divorțul pare să le bată și lor la ușă, indiferent de domiciliu.

În ultimii ani, tot mai multe vedete au părăsit Hollywood-ul, stabilindu-se în locuri liniștite, în mijlocul naturii, departe de nebunia celebrității și a marilor orașe. Gwen Stefani s-a mutat cu familia în Oklahoma, Mark Wahlberg s-a mutat în Nevada, Jesse Eisenberg a optat pentru Indiana, Amanda Seyfried a ales munții Catskills din statul New York, Eva Mendes și Ryan Gosling au părăsit și ei Cetatea Filmului, iar Jessica Biel (42) și Justin Timberlake (43) au renunțat la tot pentru o viață idilică în Montana.

Cei doi au cumpărat o casă în Montana în 2015, dar n-au făcut marele pas până nu a lovit pandemia. În 2021, după ce a venit pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, au decis să se stabilească acolo, abandonând proprietățile extravagante din L.A. și New York. Încă de pe atunci, o sursă declara în US Weekly că „amândoi preferă viața la țară. Și e super pentru băieții lor, au spațiu și libertate“.

Deși au trecut aproape trei ani de când s-au mutat de-a binelea în Montana, abia recent, într-un dialog cu Kelly Ripa, a expus Jessica Biel motivele deciziei, explicând că au dorit să fugă de paparazzi. „Nu prea ne respectau intimitatea, mai ales atunci când ieșeam cu copiii. Încercăm să le oferim celor mici o viață cât mai normală. Nu vreau să îi expun în niciun fel, vreau să aleagă ei singuri ce vor să facă atunci când va veni momentul“, s-a confesat actrița, care nu-și arată copiii, pe Silas (9) și pe Phineas (4), în social media.

Montana este, de altfel, un loc cu încărcătură emoțională puternică pentru Jessica și Justin. În decembrie 2011, aici o cerea artistul de soție pe actriță, îngenunchind în fața ei în zăpadă, în costumul de snowboard. Se pare că mutarea este una permanentă, de vreme ce cuplul a scos la vânzare, treptat, mai toate celelalte case. În urmă cu trei ani au anunțat piața imobiliară că vor să vândă reședința din Los Angeles contra sumei de 35 de milioane de dolari, iar un an mai târziu vindeau penthouse-ul din New York cu 29 de milioane. Anul trecut au scos la vânzare și conacul din Nashville, Tennessee, locul de baștină al lui Timberlake.

Semnele că se îndreaptă spre despărțire sunt tot mai multe

Un cuplu în mod evident pus pe treabă, dar de ce atâta grabă? Cu siguranță nu problemele financiare i-au împins să renunțe la mai toate casele, având în vedere că cei doi au o avere combinată de circa 250 de milioane de dolari. Decizia lor de a scăpa de proprietățile comune este văzută de mulți drept semn al unui divorț iminent. În ciuda tuturor încercărilor de a arăta că le merge bine în căsnicie, una de altfel greu încercată de-a lungul timpului din cauza zvonurilor de infidelitate, semnele că se îndreaptă spre despărțire sunt tot mai multe.

Mulți au ridicat din sprâncene când Jessica a apărut la MET Gala neînsoțită. La scurt timp după eveniment, aceasta și-a făcut o schimbare de look majoră, renunțând la părul lung în favoarea unei tunsori bob. Fanii au reacționat imediat, punând decizia ei de a-și schimba radical coafura pe seama unei despărțiri. Întrebată recent într-o emisiune radio cum gestionează căsnicia doi oameni atât de ocupați, Biel a răspuns că totul este „work in progress“. În plus, plecarea lui Justin în turneu mondial i-ar fi creat o stare de agitație actriței, care stă cu teamă că ar putea fi înșelată. „Se iubesc, dar oricâtă terapie de cuplu ar face, tot nu-și vor putea rezolva problemele. Nimeni nu vrea să se ajungă la divorț. Au doi copii extraordinari, își doresc ca lucrurile să meargă, dar s-ar putea să fie prea târziu. Adevărul este că Jessica a obosit să-l tot ierte pe Justin“, declara o sursă acum ceva vreme pentru Life & Style.

Casa din Montana a cuplului Justin-Jessica
Casa din Montana a cuplului Justin-Jessica

În ultimii ani, Justin Timberlake a întins destul de mult coarda, ce-i drept. De fapt, s-a jucat cu nervii iubitei sale de la bun început, încă din 2010, când a înșelat-o prima dată (n.r. cu Olivia Munn, dacă e să dăm crezare zvonurilor). Dar în 2019 a făcut o gafă monumentală, fiind surprins în ipostaze tandre în New Orleans, alături de Alisha Wainwright, colega din filmul Palmer. Imaginile au devenit virale, iar artistul i-a cerut scuze public soției sale. „A fost o eroare de judecată, dar, ca să fie clar, nu s-a întâmplat nimic între mine și partenera din film. Am băut peste măsură în acea noapte și regret felul în care m-am comportat“, a declarat Timberlake, ca un puști de generală. În 2023, Biel avea parte, însă, de o nouă surpriză neplăcută: autobiografia lui Britney Spears, fosta iubită a lui Justin, de unde am aflat cu toții că artistul a împins-o să facă avort în anii 2000. Au ieșit la iveală numeroase materiale video ce-i creionau bărbatului o imagine deloc simpatică, iar Jessica a fost pusă încă o dată într-o situație jenantă în fața întregii lumi. Încă o dată, a trebuit să găsească puterea de a-și ierta soțul. 

După acest nou episod umilitor la care a supus-o Justin, rămâne de văzut dacă mai este loc pentru Timberlake la casa lor din Montana. 

Foto: getty images, profimedia



Recente pe Ok! Magazine

jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video