Justin Timberlake: ”Sunt tată acum!”

14 aprilie, 2015

Fericire mare în familia cântăreţului Justin Timberlake şi a actriţei Jessica Biel. Sâmbătă, Jessica Biel a adus pe lume un băieţel, primul copil al cuplului. În vârstă de 33 de ani, Jessica Biel a născut un băieţel,

Fericire mare în familia cântăreţului Justin Timberlake şi a actriţei Jessica Biel. Sâmbătă, Jessica Biel a adus pe lume un băieţel, primul copil al cuplului.

În vârstă de 33 de ani, Jessica Biel a născut un băieţel, care a primit numele Silas Randall Timberlake, potrivit reprezentanţilor actriţei. Atât mama, cât şi băieţelul se simt foarte bine şi cel mai probabil, vor părăsi spitalul cât de curând.

Una dintre primele reacţii din social media i-a aparţinut mamei cântăreţului care i-a felicitat pe tinerii părinţi, fericită că familia lor s-a mai mărit cu un membru: ”Fiul meu şi frumoasa lui soţie mi-au dăruit cel mai preţios dar din lume! Silas Randall Timberlake! Numit după tatăl meu şi fiul meu! Viaţa e frumoasă şi n-am putea fi mai fericiţi!”, a scris proaspăta bunica pe facebook.

Justin Timberlake a confirmat abia pe 31 ianuarie, cu ocazia celei de-a 34-a aniversări a lui, faptul că va deveni în curând tată, întrucât soţia sa, actriţa Jessica Biel, era însărcinată cu primul copil al cuplului.

Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011 şi s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc în Borgo Egnazia, din sudul Italiei.Recente pe Ok! Magazine

Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg