Justin Trudeau, cu familia la Ziua Canadei. Mezinul Hadrien este adorabil!

4 iulie, 2017
The Prince Of Wales & Duchess Of Cornwall Visit Canada   Day 3 jpeg

Prim-ministrul Canadei şi familia sa au sărbătorit cu mare fast Ziua Canadei, pe 1 iulie, şi dacă toată lumea a fost atentă la discursul ţinut de Justin Trudeau, noi nu am avut cum să nu-i observăm superba soţie, alături de cei trei copii ai cuplului, îmbrăcaţi asortat, de la aceeaşi casă de modă.

Membrii familiei Trudeau au purtat ţinute cu accente în culoarea steagului Canadei - alb cu roşu.

Familia Trudeau a optat pentru accente de culoare şi şi-a asortat ţinutele cu accesorii în degrade. În timp ce tatăl a îmbrăcat un costum bleumarin deschis, cu pantofi maro, în timp ce cravata roşu cu alb a fost completată de o batistă pusă la buzunarul sacoului, soţia sa a ales o  salopetă cu pantalon larg, de un alb imaculat, cu o pată de culoare la broşa prinsă în piept. Copiii cuplului au purtat şi ei ţinute inedite, în culorile steagului canadian - alb cu roşu.

Micuţul Hadrien seamănă mult cu tatăl său.

Iar costumele special create pentru copiii primului ministru Justin şi ai soţiei sale, Sophie, realizate pentru Ziua Canadei, au fost comandate la o companie din Richmond, Peekaboo Beans. În ziua cea mare, Ella-Grace ( 8 ani), Xavier ( 9 ani) şi Hadrien ( 3 ani) au fost adorabili, îmbrăcaţi în haine asortate.

Copiii au fost îmbrăcaţi de compania Peekaboo Beans.

Să nu mai vorbim de mezinul familie, Hadrien, în vârstă de 3 ani, care este un copil superb, semănându-i foarte mult tatălui său. Este blond, cu părul cârlionţat, are ochii albaştri şi a fost în centrul atenţiei la evenimentul care s-a desfăşurat sâmbătă. A stat alături de părinţi şi de fraţii mai mari şi, la un moment dat, chiar a adormit în braţele mamei sale, Sophie, în timp ce se hrănea dintr-un biberon.

Mezinul familiei a adormit în timpul evenimentului de la Parlamentul Canadian.

În aceeaşi zi, Prinţul Charles şi Camilla au fost prezenţi la eveniment, iar micuţul Hadrien ne aduce aminte de un alt băieţel năzdrăvan, cu sânge nobil, Prinţul George. Ieri, Trudeau şi soţia sa Sophie au sosit la Dublin pentru o scurtă vizită oficială, iar mezinul familiei i-a însoţit.

Ieri a zburat la Dublin, alături de părinţii săi.

A fost din nou în centrul atenţiei, captând toate privirile la coborârea din aeronavă şi bucurându-se de câteva momente în braţele Ambasadorului Canadian la Irlanda, Kevin Vickers.

Hadrien a fost luat în braţe de Ambasadorul Canadei în Irlanda.

Justin Trudeau este căsătorit cu Sophie Gregoirede peste 12 ani, ea fiind o fostă prezentatoare de televiziune din Canada. Cei doi sunt împreună din anul 2005 şi au trei copii.

Foto: Getty Images, HeptaRecente pe Ok! Magazine

Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg