Kanye West a lovit în faţă un puşti

14 ianuarie, 2014

În ce scandaluri să mai intre Kanye West ca să mai atragă niţel atenţia? Într-unul în care doreşte a lăsa impresia de cavaler faţă de logodnica sa, Kim Kardashian, căci a lovit un tânăr de 18 ani, după ce acesta a numit-o pe starletă "amanta cioroilor".

În ce scandaluri să mai intre Kanye West ca să mai atragă niţel atenţia? Într-unul în care doreşte a lăsa impresia de cavaler faţă de logodnica sa, Kim Kardashian, căci a lovit un tânăr de 18 ani fără probleme, după ce acesta a numit-o pe starletă "amanta cioroilor".

Puştiul a început să facă remarci rasiste la adresa paparazzilor care o asaltau pe Kim, ieri, în Beverly Hills, în timp ce o ajuta să intre la adăpost de aceştia. Dar se pare că vedeta Playboy l-a mustrat pe acesta pentru limbajul murdar, iar tânărul i-a replicat că doar a încercat să o ajute şi să tacă din gură, numind-o amantă de cioroi: "Fuck you, bitch. Stupid shit." - a se înţelege...

Evident, rapperul l-a lovit din plin, imediat după ce a auzit jignirile aduse la adresa iubitei sale - care e şi mama copilului său, iar acum este investigat de poliţie, după ce victima l-a acuzat de vătămare corporală.

FOTO InstagramRecente pe Ok! Magazine

victoria20 jpg
Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg