Kanye West are fantezii cu surorile lui Kim Kardashian. Artistul a recunoscut că vrea să facă sex cu toate cumnatele lui!

13 august, 2018
Jeremy Scott show, Autumn Winter 2015, MADE Fashion Week, New York, America   18 Feb 2015 jpeg

De-a lungul timpului, Kanye West a reuşit să stârnească tot felul de controverse cu declaraţiile pe care le face, dar şi cu versurile pe care le au piesele lui.

image

Săptămâna trecută, chiar de ziua cumnatei lui, Kylie Jenner, Kanye West a lansat o nouă melodie, „XTCY“, care a reuşit să atragă rapid atenţia întregii planete. Rapperul cântă, printre altele, despre fanteziile lui sexuale, afirmând că şi-ar dori să facă sex cu cele patru surori ale lui Kim Kardashian.

„Ai gânduri dubioase? / Eu am şi mai multe / Ai o cumnată cu care vrei să faci sex? / Eu am patru / Ai făcut prostii uitându-te la pozele lor / Doamne, ar trebui să fii internat / Nu, ar trebui să am o baie mai mare“, sunt versurile lui Kanye West care au făcut înconjurul lumii.

image

Chiar dacă a fost lansată iniţial doar pe iTunes, piesa a fost rapid postată de fani şi pe YouTube, iar imaginea care însoţeşte melodia este o fotografie postată recent pe Instagram de Kylie Jenner, în care apar toate surorile Kardashian-Jenner.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg