Kanye West chiar vrea să candideze. V-o imaginaţi pe Kim Kardashian Primă Doamnă?

25 septembrie, 2015
kanye west kim kardashian GettyImages 487811920 jpeg

Kanye West a precizat într-un interviu pe care l-a acordat ieri că a fost cât se poate de serios atunci când a anunţat că vrea să candideze la alegerile prezidenţiale din 2020, dar consideră că va trebui să se maturizeze considerabil înainte de a face acest lucru. Cântăreţul, care este căsătorit cu starleta TV Kim Kardashian, a spus că vrea să candideze pentru Casa Albă în 2020, la finalul unui discurs haotic pe care l-a susţinut la gala MTV Video Music Awards, la Los Angeles, luna trecută.

image

Declaraţia a fost considerată de majoritatea opiniei publice americane drept o glumă, dar, atunci când a fost întrebat de jurnaliştii de la revista Vanity Fair dacă vrea cu adevărat să se lanseze în politică şi în cursa prezidenţială, starul american a spus: "Da, cu siguranţă!".

În vârstă de 38 de ani, Kanye West a spus că, după reacţia lor iniaţială, fanii americani, uluiţi la început, au adoptat apoi o atitudine pozitivă faţă de ideea candidaturii sale, în ciuda faptului că artistul are reputaţia unui bărbat temperamental, cu numeroase izbucniri mânioase.

"Imediat după ce am spus acel lucru, oamenii au început să îşi spună: «Ia stai puţin, ne-ar plăcea cu adevărat asta, pentru că, de fapt, dacă stai să te gândeşti, el e un tip foarte chibzuit. De fiecare dată când se confruntă cu probleme, sare în faţa glonţului, apărând pe cineva. El este probabil cea mai sinceră vedetă pe care o avem». Nu am abordat această chestiune pentru că mi s-a părut că era amuzantă", a spus Kanye West.

"Acum, când ies în club, îmi spun: «Mai am cinci ani până când voi candida la funcţia de preşedinte, iar eu trebuie să mă instruiesc, să învăţ foarte multe lucruri, trebuie să mă maturizez considerabil»", a adăugat artistul american.

Kanye West, care nu a dezvăluit numele formaţiunii politice din partea căreia va candida la funcţia prezidenţială, a precizat faptul că tatăl său deţine două diplome de masterat şi că mama lui - care a murit în 2007 - era profesor universitar de engleză, deţinea un doctorat şi lucra pentru organizaţii de apărare a drepturilor civile.

image


Recente pe Ok! Magazine

anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg