Kanye West e încă în spital. Ce se mai întâmplă cu el?

30 noiembrie, 2016
Kanye West jpeg

Kim Kardashian are de furcă cu pretenţiile soţului ei. De când e internat, Kanye nu ascultă deloc indicaţiile medicilor de a se odihni, deşi tocmai ”epuizarea” este, chipurile, ceea ce l-a aţintit într-un pat de spital.

Kanye e internat de mai bine de o săptămână

O sursă a declarat pentru UsWeekly că rapperul nu-şi găseşte liniştea nici în spital, deşi are o echipă de medici în jurul lui iar soţia Kim Kardashian nu a plecat deloc de lângă patul lui de spital. Se pare că artistul a cerut să i se aducă în salon tot echipamentul de înregistrări pentru a putea lucra în toată această perioadă în care este internat şi nu poate ajunge în studio. ”Kanye tot insistă să muncească. La spital, a cerut să i se aducă în cameră un echipament de îndregistrări. Şi tot cere să vadă schiţele noii linii vestimentare. El vrea să muncească, iar Kim îi spune mereu că trebuie să se odihnească”, a declarat respectiva sursă.

Kim Kardashian petrece multe ore pe zi cu soţul său, în spital

Se pare că în toată această perioadă Kim i-a fost aproape soţului ei, deşi a hotărât ca cei micuţi, North şi Saint, să nu-şi vadă tatăl în aceste condiţii.

Amintim că rapperul este internat în secţia de neurologie al unui spital din Los Angeles, unde primeşte tratament continuu pentru ”căderea nervoasă„ de acum o săptămână. ”În spital a devenit paronoic şi se preocupă constant de siguranţa sa. E clar că încă nu e bine. Kim petrece multe ore pe zi cu Kanye. Ea spune că soţul ei ia multe medicament acum, pentru ca medicii să-şi dea seama exact ce funcţionează pentru el.”, a declarat o altă sursă.

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson