Karim Benzema, starul echipei de fotbal Real Madrid, riscă 10 luni de închisoare în ”Dosarul Sextape”

23 octombrie, 2021
1 karim benzema scandal sextape jpg 2 jpg jpeg

Fotbalistul este acuzat că a contribuit la şantajul la care a fost supus fostul său coechipier din naţionala Franţei, Mathieu Valbuena.

Unul dintre cei mai buni atacanţi francezi, Karim Benzema (33), actualmente golgeterul şi căpitanul lui Real Madrid, este implicat într-un scandal de proporţii. El este acuzat de complicitate la tentativă de şantaj, legat de nişte imagini compromiţătoare cu fostul său coechipier, Mathieu Valbuena (37), şi soţia sa.

Scandalul a izbucnit în vara lui 2015, când mai multe persoane au încercat să obţină bani de la Valbuena, pe care l-au ameninţat cu difuzarea unei înregistrări video cu scene intime.

Karim Benzema, deţinătorul unei averi de 70 de milioane de dolari, este acuzat că i-ar fi ajutat pe şantajişti, îndemnându-l pe Valbuena să le plătească suma solicitată, 150.000 de euro, pentru a evita difuzarea înregistrării video respective. Unul dintre cei care încercau să-l şantajeze pe Valbuena era Karim Zenati, prieten din copilărie cu Benzema.

2 karim benzema scandal sextape profimedia 0638879585 jpg jpeg

Aşa-numitul "Dosar Sextape" a ajuns pe masa tribunalului din Versailles, iar parchetul a cerut condamnarea lui Karim Benzema la 10 luni de închisoare şi amendarea lui cu 75.000 de euro.

În timpul procesului, avocatul lui Mathieu Valbuena a solicitat 150 de mii de euro drept despăgubire, motivând că familia şi imaginea fotbalistului a fost distrusă: ”L-a distrus din punct de vedere sportiv, familial. Peste noapte, din cauza acestui scandal, a pierdut totul”.

Iar Federaţia Franceză de Fotbal, care se constituie parte civilă în proces, a cerut o despăgubire simbolică de un singur euro.

9 karim benzema scandal sextape jpg 5 jpg jpeg

Scandalul i-a afectat mult şi familia lui Benzema.Karim este căsătorit din 2016 cu fotomodelul şi influencerul Cora Gauthier, care i-a dăruit un fiu, pe nume Ibrahim. Fotbalisul mai are o fiică dintr-o altă relaţie. 

Foto: Instagram, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg