Karlie Kloss & Ivanka Trump: război între cumnate. "Am încercat în zadar s-o conving să accepte alegerile", spune Karlie despre Ivanka

11 ianuarie, 2021
1 karlie ivanka jpg jpeg

Superbul model Karlie Kloss este căsătorită cu Joshua Kushner, nimeni altul decât fratele lui Jared, soţul Ivankăi Trump. Dar asta nu a făcut-o pe Karlie să fie pro-Trump. Din contră!

Poziţia politică a lui Karlie Kloss a provocat, de altfel, un război între cumnate, pentru că Ivanka Trump ar fi sperat că aceasta îl va susţine pe tatăl ei. Ei bine, Karlie, în schimb, nu doar că l-a votat pe Joe Biden şi a purtat mască inscripţionată cu numele acestuia pe parcursul campaniei electorale, dar a făcut şi o serie de afimaţii împotriva familiei Trump. "Să accepţi rezultatele unor alegeri democrate este un gest patriotic. Să refuzi asta şi să inciţi la violenţă este anti-american", a scris pe Twitter Kloss, iar cineva i-a comentat: "Spune-i asta cumnatei tale". "Am încercat în zadar", a răspuns ea, ulterior ştergând postarea care a stârnit o furtună în familia ei. Postarea de pe Twitter a lui Kloss a fost, de fapt, stârnită de o postare a Ivankăi, în care a scris că cei care au vandalizat clădirea Congresului american sunt patrioţi americani. Ulterior, Ivanka a şters textul. 

karlie biden jpg jpeg

"Mesajul lui Karlie a surprins-o pe Ivanka, pentru că ele două sunt foarte apropiate, vorbesc zilnic, dar niciodată despre politică", a declarat un apropiat. Dar cât de mult ar fi putut s-o surprindă, cunoscând opţiunea politică a cumnatei sale? Şi cât de mult s-ar fi putut apropia Karlie de Ivanka în timp ce purta măşti cu Joe Biden? Poate că nu le purta în prezenţa Ivankăi, însă aceasta îi văzuse cu siguranţă toate postările pro-Biden din campania electorală. Aşa încât singurul adevăr din declaraţia apropiatului ar putea fi că cele două s-au străduit, probabil, mai multă vreme să evite subiectele politice pentru a nu se certa - însă incidentele de la Capitoliu au fost picătura care a umplut paharul şi care a provocat o reală ruptură între ele. "Karlie nu mai este de mult apropiată de Jared Kushner şi Ivanka din cauza politicii administraţiei Trump", a dat replica un prieten al modelului. O situaţie complicată în familie, care sperăm să n-o streseze prea tare pe Karlie, aceasta fiind însărcinată acum cu primul său copil. Partenerul ei, Joshua Kushner (foto jos), fratele mai mic al soţului Ivankăi, a cerut-o în căsătorie pe Karlie în 2018, după 6 ani de relaţie. În acelaşi an s-au şi căsătorit, Joshua fiind cofondatorul unei companii de asigurări, dar şi directorul companiei de imobiliare Kushner, înfiinţate de tatăl său, Charles Kushner, care deţine o avere de peste 1,8 miliarde de dolari.

karlie si joshua jpg jpeg

Foto: Instagram Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg