Karolina Kurkova, o mamă extrem de şic!

10 septembrie, 2015
Pregnant Karolina Kurkova Out And About In NYC jpeg

Şi-a lăsat cariera pe locul doi, căci peste 2-3 luni va deveni din nou mamă. Karolina Kurkova, căci despre ea este vorba, este o mămică tare şic, pe care niciodată nu o vedem în ţinute banale, nici măcar atunci când e vorba de o simplă plimbare prin magazine.

image

Modelul în vârstă de 31 de ani a fost zărită de paparazzi pe străzile din New York, şi trebuie să recunoaştem că sarcina chiar îi prieşte. Karolina Kurkova radiază de fericire, şi în afară de burtica deja proeminentă, manechinul nu pare să se fi îngrăşat prea mult.

image

Pentru scurta ei plimbare, Karolina a optat pentru o pereche de colanţi negri, un tricou alb, simplu şi un sacou negru. Şi-a completat ţinuta cu o pălărie albă şi o pereche de încălţări tot albe, iar rezultatul a fost cel scontat: o ţinută extrem de şic!

image

Modelul de origine cehă nu a dezvăluit încă sexul celui de-al doilea copil al său.

image

Ea şi soţul său, Archie Drury, mai au un băieţel în vârstă de cinci ani, pe nume Tobin.

În urmă cu ceva timp, Karolina a declarat că statutul de mamă îi prieşte şi că se bucură că la 31 de ani este din nou însărcinată: ” Mă simt diferit.  După ce am născut prima dată, toate lucrurile s-au schimbat. Câteodată ceva în tine se activează şi te transformi într-o ”super mamă” care poate face faţă oricărui lucru. Niciodată nu am timp liber. Întotdeauna fac câte ceva. Sunt sigură că celelalte mame înţeleg despre ce vorbesc. Am grijă de casă, gătesc, muncesc şi defilez.”, a declarat Karolina pentru Acces Hollywood.

În martie 2013, Karolina vorbea într-un interviu acordat publicaţiei Us Weekly despre senzaţia  de împlinire pe care o are văzându-şi băieţelul cum creşte: ”Este incredibil. Bun în tot ceea ce face – sport, muzică, etc. El un băieţel cool. Este prietenul meu.”, declara mândră Karolina.

 Sursa foto: Hepta



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg