Karolina Kurkova, o mamă extrem de şic!

10 septembrie, 2015
Pregnant Karolina Kurkova Out And About In NYC jpeg

Şi-a lăsat cariera pe locul doi, căci peste 2-3 luni va deveni din nou mamă. Karolina Kurkova, căci despre ea este vorba, este o mămică tare şic, pe care niciodată nu o vedem în ţinute banale, nici măcar atunci când e vorba de o simplă plimbare prin magazine.

image

Modelul în vârstă de 31 de ani a fost zărită de paparazzi pe străzile din New York, şi trebuie să recunoaştem că sarcina chiar îi prieşte. Karolina Kurkova radiază de fericire, şi în afară de burtica deja proeminentă, manechinul nu pare să se fi îngrăşat prea mult.

image

Pentru scurta ei plimbare, Karolina a optat pentru o pereche de colanţi negri, un tricou alb, simplu şi un sacou negru. Şi-a completat ţinuta cu o pălărie albă şi o pereche de încălţări tot albe, iar rezultatul a fost cel scontat: o ţinută extrem de şic!

image

Modelul de origine cehă nu a dezvăluit încă sexul celui de-al doilea copil al său.

image

Ea şi soţul său, Archie Drury, mai au un băieţel în vârstă de cinci ani, pe nume Tobin.

În urmă cu ceva timp, Karolina a declarat că statutul de mamă îi prieşte şi că se bucură că la 31 de ani este din nou însărcinată: ” Mă simt diferit.  După ce am născut prima dată, toate lucrurile s-au schimbat. Câteodată ceva în tine se activează şi te transformi într-o ”super mamă” care poate face faţă oricărui lucru. Niciodată nu am timp liber. Întotdeauna fac câte ceva. Sunt sigură că celelalte mame înţeleg despre ce vorbesc. Am grijă de casă, gătesc, muncesc şi defilez.”, a declarat Karolina pentru Acces Hollywood.

În martie 2013, Karolina vorbea într-un interviu acordat publicaţiei Us Weekly despre senzaţia  de împlinire pe care o are văzându-şi băieţelul cum creşte: ”Este incredibil. Bun în tot ceea ce face – sport, muzică, etc. El un băieţel cool. Este prietenul meu.”, declara mândră Karolina.

 Sursa foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg