Kate Beckinsale (43) se iubeşte cu un tânăr care i-ar putea fi fiu!

22 iunie, 2017
American Music Awards, Arrivals, Los Angeles, America   23 Nov 2014 jpeg

Cel mai nou scandal de la Hollywood o are în centru pe actriţa Kate Beckinsale (43), care se iubeşte de mai multe luni cu un băiat care i-ar putea fi, cu uşurinţă, chiar şi fiu, dat fiind faptul că acesta e cu doar trei ani mai mare decât fiica actriţei, Lily Mo Sheen.

Kate Beckinsale şi fiica sa

După Mariah Carey, Jennifer Lopez şi Kylie Minogue, Kate Beckinsale e cea care are o relaţie cu un băiat mult mai tânăr decât ea. Matt Rife, în vârstă de doar 21 de ani, este cel care pare s-o fi cucerit-o iremediabil pe actriţa în vârstă de 43 de ani.

Kate e una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood

Cei doi au fost văzuţi sărutându-se în plină stradă, miercuri, pe când se aflau prin West Hollywood. Relaţia lor a fost confirmată şi de câţiva apropiaţi, care au mărturisit că Matt şi Kate se iubesc de câteva luni, după ce s-au cunoscut printr-un prieten comun.

Noul iubit al actriţei.

Desigur, până acum, niciunul dintre cei doi n-a făcut niciun comentariu public în legătură cu relaţia lor. Ştim, însă, că Matt este primul bărbat cu care Kate are o relaţie după divorţul de soţul Len Wiseman, cu care a fost căsătorită 12 ani.

Matt are doar 21 de ani

Dar cine este acest Matt Rife? Este un tânăr comediant, al cărei mamă este cu doi ani mai mare decât iubita lui, actriţa Kate Beckinsale. Matt a fost de câteva ore pe micile ecrane, în timpul unei emisiuni prezentate de fostul soţ al lui Mariah Carey, Nick Cannon, şi face stand-up comedy pentru a se susţine financiar.

Matt e comediant de profesie

foto: Facebook / Instagram / arhivă OK!Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg