Kate Hudson, cu fundul gol pe Internet pentru a-şi face iubitul gelos!

22 ianuarie, 2016
kate hudson jpeg

Asta-i clar o metodă eficientă de a-ţi face iubitul gelos! Iar lui Kate Hudson nu i-a fost deloc jenă să recurgă la aşa ceva, mai ales că, se presupune că, totul s-a petrecut în luna noiembrie, pe când cei doi erau despărţiţi.

Kate şi tânărul cu care are o relaţie, Nick Jonas

Are o siluetă perfectă şi nu se teme să şi-o arate. Asta ne-a demonstrat-o în nenumărate rânduri, aşa că nu ne surprinde că a făcut-o din nou. Ceea ce este uimitor, într-adevăr, este că fotografia a fost surprinsă de stilista ei, şi că aceasta a urcat-o pe contul ei de Instagram, fără, chipurile, consimţământul actriţei. Bineînţeles, Kate a comentat la poza cu pricina spunându-i, în glumă, acesteia că este concediată.

Poza cu Kate, în cadă, urcată de stilista ei pe Instagram

Situaţia a fost explicată, însă, pe îndelete de un apropiat de-al celor două, mărturisind că totul a fost doar un aranjament pentru ca actriţa să-i atragă atenţia lui Nick Jonas, tânărul cu care are o relaţie acum, dar de care era despărţită pe atunci. Şi se pare că a funcţionat. Dat fiind faptul că cei doi şi-au petrecut sărbătorile de iarnă împreună şi relaţia lor e din ce în ce mai serioasă, paparazii surprinzându-i numai împreună.

E important de menţionat şi că actriţa de 36 de ani nu a confirmat nici acum relaţia cu tânărul muzician, scuzându-se că stau mereu împreună pentru că sunt... prieteni!