Kate Hudson, la un pas de logodnă?

4 august, 2017
rlatie jpeg

În ultimele luni, actriţa hollywoodiană a fost o prezenţă extrem de discretă în presa internaţională. Asta are de-a face şi cu faptul că-n viaţa ei amoroasă a apărut un tinerel, gata s-o facă fericită şi, de ce nu, s-o convingă să renunţe la statutul de femeie necăsătorită.

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on Jul 2, 2017 at 3:38pm PDT

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on Jul 2, 2017 at 3:38pm PDT

Umblă vorba pe la Hollywood că relaţia dintre Kate Hudson şi iubitul Danny Fujikawa merge atât de bine încât cuplul are mari şanse să ajungă în faţa altarului. ”Lucruile se mişcă cu viteza luminii, aşa cum se întâmplă mereu în cazul lui Kate”, povesteşte un prieten de-al lui Kate, care nu e tocmai încântat că actriţa grăbeşte lucrurile în relaţia cu noul iubit.

Tot această sursă a precizat şi că sunt mari şanse ca cei doi să ajungă în scurt timp la logodnă. ”Nu sunt încă logodiţi, dar asta e posibil să se întâmple. Nu ştiu dacă vrea să se căsătorească din nou, dar clar s-ar logodi. Îi place să fie în relaţii serioase şi să aibă un partener stabil. Se potrivesc”, relatează respectivul apropiat.

A post shared by Danny Fujikawa (@swimswammyslippyslappy) on Jun 10, 2017 at 4:26am PDT

A post shared by Danny Fujikawa (@swimswammyslippyslappy) on Jun 10, 2017 at 4:26am PDT

Oficial, Kate şi Danny, care e muzician, nu au comentat public despre posibilitatea unei căsători în cazul celor doi. ”E înnebunită după Danny. Practic, ei locuiesc deja împreună în casa ei”, a precizat o sursă pentru presa internaţională în urmă cu câteva săptămâni.

Şi-au făcut deja debutul în calitate de cuplu pe covorul roşu

Amintim că actriţa a fost căsătorită o dată şi logodită de două ori. Ea are un băieţel de 13 ani, pe nume Ryder, cu fostul soţ, Chris Robinson, şi un altul de şase ani, pe nume Bingham, cu actorul Matt Bellamy. Kate şi Matt s-au despărţit în 2014.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg