Kate Middleton a apărut recent fără inelul de logodnă. Palatul Kensington a dezvăluit motivul

29 ianuarie, 2020
1 kate middelton fara inelul de logodna 9 jpg jpeg

Kate Middleton a apărut recent fără inelul de logodnă. Mulţi s-au întrebat care este motivul pentru care a renunţat la preţioasa bijuterie. 

Ducesa de Cambridge a vizitat recent Spitalul de copii Evelina din Londra. Viitoarea Regină a Marii Britanii a purtat o ţinută foarte elegantă, un sacou de culoare închisă, scurt, asortat cu o fustă de lungime medie din aceelaşi material. A fost foarte elegantă, iar părul l-a prins lejer, la spate. Dă mereu o lecţie de simplitate şi bun gust pentru tinerele şi doamnele de vârsta ei. 

La un moment, când a coborât din maşina care a adus-în în faţa spitalului, Kate Middleton s-a confruntat cu o mică problemă. Fusta ducesei s-a ridicat din cauza vântului. Imediat a pus mâna şi a evitat o întâmplare nefericită. Bineînţeles, cu zâmbetul pe buze, ea s-a amuzat.

Însă nu acest aspect a atras atenţia la apariţia ei, ci faptul că ducesa de Cambridge a apărut fără preţiosul inel de logodnă. Au apărut imediat suspiciuni. Se întâmplă ceva în mariajul ei cu Prinţul William? Palatul Kensington a explicat oficial pentru hellomagazine.com care e motivul pentru care ducesa s-a afişat fără bijuterie. 

Se pare că viitoarea regină şi-a dat toate accesoriile jos la vizita în spitalul Eveline din motive de igienă. Nu este pentru prima dată când procedează aşa, şi în 2018, la vizita dintr-un centru, a renunţat la bijuterii. 

6 kate middelton fara inelul de logodna 1 jpg jpeg

Viitoarea Regină a Marii Britanii găteşte şi face singură cumpărăturile pentru familia ei!

Locuieşte într-un palat şi e căsătorită cu un prinţ în carne şi oase, însă faimoasa mămică a trei copii încearcă din răsputeri să trăiască cât mai normal. Iar asta include să meargă la cumpărături chiar ea şi să gătească cina pentru familia ei de fiecare dată când programul regal îi permite.

Angajamentele regale o ţin departe de casă şi de familie de multe ori, dar, atunci când timpul îi permite, Ducesa de Cambridge se comportă ca orice altă soţie sau mămică. Îi găteşte partenerului ei de viaţă mâncarea preferată şi dă câte o fugă la supermarketul local pentru aprovizionarea familiei cu cele necesare.Recente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg