Kate Middleton îi controlează viaţa Pippei?

23 noiembrie, 2012

Odată ce s-a înrudit cu Familia Regală, viaţa ei n-a mai fost la fel. Iar acum îşi vede compromise şi planurile de viitor.

Odată ce s-a înrudit cu Familia Regală, viaţa ei n-a mai fost la fel. Iar acum îşi vede compromise şi planurile de viitor.

Publicaţia „National Enquirer“ readuce pe tapet problemele cu care se confruntă curtea regală britanică, sugerând că Pippa Middleton şi-a anulat în ultimul moment turneul american de promovare a cărţii sale, „Celebrate“, din cauza scandalului iscat de fotografiile nud ale surorii sale.

În mod normal, ghidul cu sfaturi despre organizarea petrecerilor tematice scris de sora Ducesei de Cambridge, în calitate de event manager, ar fi fost un prilej numai bun pentru Familia Regală de a-şi reface imaginea terfelită în timpul războiului dus cu publicaţia franceză „Closer“.

Dar se pare că reprezentanţii biroului de presă al Casei Regale văd cu alţi ochi această lansare, de vreme ce nu i-au permis autoarei să-şi promoveze volumul peste Ocean (o mişcare ce i-ar fi adus vânzări substanţiale!). Iar motivul ar fi, se pare, teama ca nu cumva aceasta, în timpul interviurilor programate cu Oprah, Ellen DeGeneres şi alţi moderatori de emisiuni din SUA, să nu spună ceva necugetat cu privire la publicarea instantaneelor indecente cu cuplul regal.

În acelaşi context, cumnatei Prinţului William i s-a cerut să păstreze tăcerea, chiar şi atunci când aşa-numitele surse din interiorul Palatului au declarat presei britanice că turneul ei a fost anulat pentru a preveni reaprinderea acestui scandal. Dar lovitura de graţie a primit-o în momentul în care Regina Elisabeta a II-a a desemnat-o pe sora ei să confirme public aceste lucruri, într-o manieră în care a lăsat să se înţeleagă că nimeni de la Palat n-are prea multă încredere în inteligenţa Pippei.

Evident că, ce s-a întâmplat mai apoi între zidurile de la Buckingham nu putem decât bănui. Asta de bine ce surorile se împăcaseră, în sfârşit, după o perioadă în care Pippa fusese pusă la colţ tot de Catherine, din cauza vestimentaţiei sale mult prea îndrăzneţe pentru gustul Reginei.

Dar e clar că mezina Middletonilor, care încă de la anunţarea logodnei lui Kate cu William s-a văzut, peste noapte, hărţuită de paparazzi şi care s-a săturat să tot fie asociată cu familia de Wales, se simte încolţită din toate părţile. Lasă că nu-şi poate da întâlnire cu niciun june de familie bună, fără a-i fi comentate în toate tabloidele relaţiile anterioare.

Dar faptul că însăşi sora ei este cea care îi strică ploile şi vrea să-i planifice viitorul o deranjează cumplit.

„E cutremurător să-ţi dai seama că ai obţinut faima globală datorită cumnatului, surorii şi posteriorului tău. Nu realizez încă ce mi se întâmplă, dar pot să vă asigur că există atât avantaje, cât şi dezavantaje“, dezvăluie Pippa în cartea sa. Şi ne e tot mai clar că viaţa fetelor Middleton e departe de cea a prinţeselor din poveşti.

Foto: Reuters



Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg