Kate Middleton, însărcinată în luna a şaptea: o scăpare inestetică

19 februarie, 2015
kate middleton 463767096 jpeg

Însărcinată în luna a şaptea, Kate Middleton nu renunţă încă la apariţiile ei publice, cu atât mai mult cu cât ducesa a fost criticată de supuşii britanici pentru... lenea ei, în sensul că participă la foarte puţine acţiuni publice, în comparaţie cu ceilalţi membri

Însărcinată în luna a şaptea, Kate Middleton nu renunţă încă la apariţiile ei publice, cu atât mai mult cu cât ducesa a fost criticată de supuşii britanici pentru... lenea ei, în sensul că participă la foarte puţine acţiuni publice, în comparaţie cu ceilalţi membri ai casei regale.

Însă acum Kate are o scuză, aşteaptă al doilea ei copil. Ieri, Kate Middleton a vizitat un centru pentru copii orfani din localitatea Smethwick, iar apariţia ei a creat vâlvă printre cei prezenţi la eveniment. Cu atât mai mult cu cât ducesa a fost o apariţie elegantă, într-o rochie de maternitate albastră, cu imprimeu vesel, şi cu părul prins în spate, într-o legătură cât se poate de şic.

image

Numai că stiliştii lui Kate n-au găsit cea mai bună soluţie de a ascunde firele de păr alb ale soţiei lui William, surprinzător de multe pentru vârsta ei, de doar 33 de ani. Cu toate acestea, e de înţeles că ducesa nu are voie să se vopsească, spre binele copilului pe care-l poartă în pântece, aşa că nimeni n-ar trebui să critice această scăpare inestetică.

Totuşi, sunt stilişti care susţin că această gafă nu-şi are rostul, deoarece vopseaua n-ar afecta fătul sau că există alte metode mai puţin intruzive, care ar putea fi folosite pentru a acoperi cosmetic firele de păr alb.

image


Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg