Kate Middleton şi Camilla Parker Bowles, prietene?

1 decembrie, 2011
wpid bracelet jpeg

Tânăra soţie a Prinţului William mai are încă multe de învăţat în ceea ce priveşte eticheta de Palat, iar cea care o ajută să se integreze în familia regală este „soacra“ ei, Ducesa de Cornwall.

Tânăra soţie a Prinţului William mai are încă multe de învăţat în ceea ce priveşte eticheta de Palat, iar cea care o ajută să se integreze în familia regală este „soacra“ ei, Ducesa de Cornwall.

Zicala „Soacră, soacră, poamă acră“ nu pare să i se potrivească soţiei Prinţului Charles, Camilla Parker Bowles. Ba dimpotrivă. Ducesa de Cornwall încearcă să-i fie prietenă soţiei Prinţului William şi să o ajute cu cele mai bune sfaturi, mai ales în materie de etichetă.

E-adevărat că nici Camilla nu e demult locatar la Buckingham, dar a deprins repede rigorile de Palat. Iar acum o învaţă şi pe tânara Catherine cum să se descurce cu ceilalţi membri ai familiei şi cu fotografii. Camilla i-a spus lui Kate că secretul este să se concentreze pe un singur fotograf sau cameraman a cărui figură îi este mai familiară, pentru a părea cât mai relaxată.

Şi în ziua nunţii, Ducesa de Cornwall şi-a ajutat “nora”. Ea a a aranjat ca manichiurista ei preferată, Marina Sandoval de la salonul Jo Hansford din Mayfair, să se ocupe de Kate Middleton. De asemenea, cosmeticiana Camillei se ocupă şi de Kate, care, de când s-a căsătorit cu prinţul William, primeşte sfaturi de frumuseţe de la aceasta. În plus, Camilla i-a mai dat soţiei prinţului William şi o brăţară-amuletă identică cu una pe care ducesa de Cornwall o poartă aproape tot timpul la mână.

image

Kate Middleton îi cere sfaturi Camillei şi în privinţa activităţilor sale oficiale ca membră a familiei regale. Spre exemplu ea se sfătuieşte cu ducesa de Cornwall în privinţa fundaţiilor de caritate pe care să ia sub tutela sa. Camilla a sfătuit-o să se implice în cele care ajută tineretul sau pe veteranii militari, dar să aibă în vedere şi fundaţiile care se ocupă de artă.

Însă cel mai mare ajutor pe care i l-a acordat Camilla ducesei de Cambridge este faptul că l-a ajutat pe Charles să o accepte în sânul familiei, potrivit publicaţiei citate. Se pare că prinţul de Wales a suferit fiindcă venirea lui Kate Middleton a fost comparată tot timpul în presă şi de public cu fosta lui soţie, prinţesa Diana. „Îl înnebunea faptul că tot timpul, toată lumea făcea referinţe la Diana şi se vorbea despre neglijenţa lui. Comparaţia aceasta s-a făcut timp de luni de zile, iar Charles abia recent s-a mai calmat“, spune o sursă din interiorul Palatului.

image

„William este un om mai dificil, ceea ce este de înţeles având în vedere faptul că şi-a pierdut mama la o vârstă fragedă. Bărbaţii din familia regală nu prea dau dovadă de sensibilitate când trebuie să-i ajute pe noii veniţi să se integreze în familia regală. Nu este vorbă că nu vor, pur şi simplu nu se gândesc că este necesar să-i ajute“, spune o apropiată a familiei.

Catherine se bizuie pe ajutorul Camillei şi în ceea ce priveşte mutarea ei şi a lui William în palatul Kensington. Kate va trebui să conducă o casă cu 21 de camere, unde vor lucra un majordom, o menajeră, un valet, un bucătar, un şofer şi alţi slujitori. Faţă de Diana, care a fost fiica unui conte şi a crescut într-o astfel de casă, Kate nu este obişnuită cu servitori şi nu se simte bine când este înconjurată de oameni care fac totul pentru ea. Ducesa de Cambridge ştie că atunci când se va muta în palatul Kensington va trebui să accepte regulile după care se administrează astfel de case aristocratice. Cât despre Ducesa de Cornwall, ea are destul de multă experienţă în această privinţă, ea administând Clarance House, Highgrove şi Birkhall în ultimii şase ani.

image

Foto: Daily Mail, startingrumors.com, celebitchy.comRecente pe Ok! Magazine

cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg