Kate Middleton și Prințul William, mult mai relaxați în prima apariție publică după funeraliile reginei

23 septembrie, 2022

Noii Prinți de Wales au avut prima apariție oficială în această calitate după decesul și înmormântarea Reginei Elisabeta. 

kate william profimedia 0725226423 jpg

Prințul William și Kate Middleton au mulțumit în persoană personalului Castelului Windsor care a ajutat la organizarea evenimentului funeral de pe 19 septembrie, de la Capela St. George. 

Prințul William și Kate Middleton, care a purtat o haină neagră de la Dolce & Gabbana, în valoare de 2.150 de lire sterline, au sosit la Windsor pentru a le transmite aprecierea lor voluntarilor și angajaților regretatei regine.

În timpul acestei ieșiri, prima oficială pentru Prințul și Prințesa de Wales de la înmormântarea de stat, William a mărturisit că aproape că i-au dat lacrimile când a văzut omagiile aduse bunicii sale, dar că și-a găsit mângâierea în valul de afecțiune publică primită de familia regală.

William și Kate continuă să se afle în perioada de doliu regal care durează până luni, 26 septembrie. În timpul întâlnirii cu angajații de la Windsor, cei doi au apărut, însă, mult mai relaxați și mai odihniți, după ce au trecut peste stresul tuturor evenimentelor care au avut loc după dispariția Elisabetei.

În mod normal, membrii familiei regale nu vor avea niciun angajament oficial până la sfârșitul acestei perioade de doliu, după mai mult de o săptămână în care au fost sub privirea lumii întregi timp ce îndeplineau sarcinile ceremoniale de după moartea reginei.

kate william profimedia 0725285040 jpg

Singurele apariții ale regalilor din timpul doliului sunt cele în care aceștia le mulțumesc celor implicați în ceremonia de înmormântare a Reginei Elisabeta și în evenimentele asociate.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg