Kate Moss, în chip de Brigitte Bardot

1 noiembrie, 2012
cn image size  kate moss extra pr jpeg

Ea însăşi este un sex simbol, dar a acceptat să întruchipeze o altă divă a frumuseţii, ceea ce topmodelului i s-a părut de-a dreptul flatant. Iată ce-a ieşit.

Ea însăşi este un sex simbol, dar a acceptat să întruchipeze o altă divă a frumuseţii, ceea ce topmodelului i s-a părut de-a dreptul flatant. Iată ce-a ieşit. În noul ei pictorial, realizat pentru ediţia de decembrie a revistei “Vanity Fair”, vedem o Kate cu ochii puternic conturaţi cu tuş şi cu o coafură care aminteşte de cea a faimoasei actriţe franceze.

image

În interviul ce însoţeşte pictorialul, faimosul topmodel a recunoscut că are o problemă cel puţin...bizară: nu poate poza şi se simte oribil de fiecare dată când face fotografii în viaţa privată, pentru că tot timpul clipeşte.

Ea îşi aminteşte că şi în ziua nunţii sale cu muzicianul Jamie Hince, în 2011, i-a cerut designerului John Galliano să îi spună cine ar trebui să fie, ce personaj ar trebui să interpreteze, iar acesta i-a spus că trebuie să se ascundă sub văl, pentru că este "ultimul trandafir englezesc".

Moss îşi aminteşte, pentru Vanity Fair, şi de faptul că relaţia sa cu actorul Johnny Depp i-a oferit stabilitate, pentru că era singurul care "avea grijă" de ea şi că, după despărţire, a plâns "ani de-a rândul".

image

Foto: Vanity Fair, pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg