Kate Moss, topless în St. Tropez

3 august, 2011
moss topless jpeg

După mult aşteptata nuntă cu Jamie Hince, topmodelul britanic a intrat în zodia petrecerilor ţinute-n lanţ. Oficial, luna de miere s-a consumat deja undeva lângă Corsica, dar cuplul s-a reîntors în sudul Franţei pentru a-şi prelungi vacanţa.

După mult aşteptata nuntă cu Jamie Hince, topmodelul britanic a intrat în zodia petrecerilor ţinute-n lanţ. Oficial, luna de miere s-a consumat deja undeva lângă Corsica, pe iahtul pus la dispoziţie de Sir Phillips Green, dar cuplul s-a reîntors în sudul Franţei pentru a-şi prelungi vacanţa.

Nici nu s-au întors bine din Australia, unde Jamie avea câteva concerte de onorat împreună cu trupa rock Kills, că cei doi au hotărât să nu meargă direct acasă, în Anglia, ci să închirieze un iaht de lux în St. Tropez, unde au petrecut câteva zile stând la plajă şi vizitând împrejurimile.

image

Deunăzi, paparazzi au surprins-o pe Kate în timp ce sărea în apă de pe iaht. Ea renunţase la partea de sus a costumului de baie şi, fără nicio grijă că ar putea-o vedea vreun fotograf, a plonjat în apă. Iar Kate n-a fost singura care a făcut topless pe iaht. Ea şi-a adus cu ea câteva prietene care i-au urmat exemplul. Ulterior, grupul vesel a fost văzut pe ţărm, petrecând în Clubul 55 de pe plaja Pampelonne.

Topmodelul a plecat de această dată în vacanţă şi cu fiica sa, Lila Grace, pe care a încurajat-o să-şi invite câteva prietene la St. Tropez.

Kate Moss şi Jamie Hince s-au căsătorit pe 1 iulie în Cotswolds şi au avut o petrecere de nuntă care a costat un milion de lire sterline.

image

Foto: Daily MailRecente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia