Kate Winslet, în lacrimi! Actriţa din ”Titanic”, sfâşiată de durere la o înmormântare

31 octombrie, 2018
1 kate winslet png png

Paparazzi au surprins-o pe Kate Winslet, actriţa din ”Titanic”, răpusă de durere la căpătâiul unei tinere mămici, care a pierdut lupta cu cancerul. Starul hollywoodian o ajutase pe aceasta să strângă bani pentru un tratament experimental.

Zilele trecute, Kate a participat, alături de soţul ei, la înmormântare Gemmei Nutall, o mamă care se luptase cu cancerul în timp ce era însărcinată. Actriţa se implicase în a strânge 300,000 de lire sterline pentru ca femeia să urmeze un tratament experimental imediat după ce aduce pe lume o fetiţă.

image

Din nefericire, faptul că a amânat tratamentul până ce fiica, Penelope, se va naşte, i-a adus moartea. Ea a fost diagnosticată cu cancer ovarian, iniţial, iar, ulterior, celulele canceroase s-au răspândit la nivelul creierului şi-al plămânilor.

image

Moartea ei a fost deplânsă de sute de oameni, mişcaţi de sacrificiul femeii de a aduce pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. În imaginile obţinute de paparazzi, Kate Winslet apare în lacrimi, fiind sprijinită de soţul Ned Rocknroll.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg