Kate Winslet îşi scoate pălăria!

27 martie, 2011

Actriţa îşi va lansa o carte cu totul specială. Intitulat The Golden Hat, tomul are la bază o idee originală. Kate le-a cerut mai multor celebrităţi să-şi realizeze un autoportret purtând o anume pălărie, una fermecată, aceeaşi care a fost transmisă de la

Actriţa îşi va lansa o carte cu totul specială. Intitulat The Golden Hat, tomul are la bază o idee originală. Kate le-a cerut mai multor celebrităţi să-şi realizeze un autoportret purtând o anume pălărie, una fermecată, aceeaşi care a fost transmisă de la vedetă la vedetă.

Printre starurile care au acceptat invitaţia lui Kate se numără Jude Law, Meryl Streep, Marion Cotillard, Liev Schreiber, Naomi Watts, Ben Stiller, Christina Aguilera, Demi Moore, Javier Bardem, Kevin Bacon şi Julianne Moore. În plus, autoarea le-a cerut acestora să scrie primele cuvinte pe care le-ar rosti, dacă şi-ar recăpăta capacitatea de-a comunica după ani de tăcere.

Kate a fost inspirată să realizeze această carte după ce anul trecut şi-a împrumutat vocea pentru un documentar HBO despre autism. Materialul cu pricina spune povestea unui băiat pe nume Keli Ericsdottir, care suferea de o formă gravă de autism – dar care a reuşit să ajungă să comunice cu lumea înconjurătoare şi care acum scrie poeme. Unul dintre acestea vorbeşte despre o pălărie cu puteri magice, care vindecă un băiat autist – este poemul care a stat la baza cărţii lui Kate Winslet. Toate încasările din vânzarea cărţii vor lua calea fundaţiei caritabile care luptă împotriva autismului, The Golden Hat Foundation, înfiinţată de Kate.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg