Kathy Bates a suferit o dublă mastectomie

14 septembrie, 2012
rtr29dft jpeg

Diagnosticată recent cu cancer mamar, actriţa şi regizoare americană a decis să nu-şi rişte viaţa şi le-a cerut medicilor chirurgi să-i extirpe ambii sâni.

Diagnosticată recent cu cancer mamar, actriţa şi regizoare americană a decis să nu-şi rişte viaţa şi le-a cerut medicilor chirurgi să-i extirpe ambii sâni.

În urmă cu câteva săptămâni, medicii i-au descoperit actriţei Kathy Bates (64) o tumoare la nivelul sânului, iar actriţa, care a învins deja cancerul în trecut, a decis să se opereze fără întârziere.

„Din fericire, nu trebuie să fac radioterapie şi chimioterapie. Familia îmi spune Kat (pisică, n.r.), pentru că mereu aterizez în picioare şi, slavă Domnului, nici acest caz nu a făcut excepţie“, a declarat Kathy Bates pentru revista „People“.

Momentan, actriţa se află în convalescenţă, dar a spus că intenţionează să participe la gala de decernare a premiilor Emmy, ce va avea loc pe 23 septembrie. Kathy Bates, diagnosticată în trecut cu cancer ovarian, a anunţat că a învins această boală, în 2003.

image

Şi alte vedete din showbizul american au apelat la această intervenţie chirurgicală radicală. Actriţa Christina Applegate, devenită celebră pentru rolul ei din serialul „Familia Bundy“, a câştigat admiraţia publicului după ce a decis, în 2008, să vorbească deschis despre faptul că a fost diagnosticată cu cancer mamar şi despre dubla mastectomie pe care a suferit-o, determinându-i pe jurnaliştii revistei „People“ să îi acorde titlul de cel mai frumos om din lume, în 2009. Ulterior, acesteta i s-a făcut o operaţie de reconstrucţie mamară.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg