Kathy Bates a suferit o dublă mastectomie

14 septembrie, 2012
rtr29dft jpeg

Diagnosticată recent cu cancer mamar, actriţa şi regizoare americană a decis să nu-şi rişte viaţa şi le-a cerut medicilor chirurgi să-i extirpe ambii sâni.

Diagnosticată recent cu cancer mamar, actriţa şi regizoare americană a decis să nu-şi rişte viaţa şi le-a cerut medicilor chirurgi să-i extirpe ambii sâni.

În urmă cu câteva săptămâni, medicii i-au descoperit actriţei Kathy Bates (64) o tumoare la nivelul sânului, iar actriţa, care a învins deja cancerul în trecut, a decis să se opereze fără întârziere.

„Din fericire, nu trebuie să fac radioterapie şi chimioterapie. Familia îmi spune Kat (pisică, n.r.), pentru că mereu aterizez în picioare şi, slavă Domnului, nici acest caz nu a făcut excepţie“, a declarat Kathy Bates pentru revista „People“.

Momentan, actriţa se află în convalescenţă, dar a spus că intenţionează să participe la gala de decernare a premiilor Emmy, ce va avea loc pe 23 septembrie. Kathy Bates, diagnosticată în trecut cu cancer ovarian, a anunţat că a învins această boală, în 2003.

image

Şi alte vedete din showbizul american au apelat la această intervenţie chirurgicală radicală. Actriţa Christina Applegate, devenită celebră pentru rolul ei din serialul „Familia Bundy“, a câştigat admiraţia publicului după ce a decis, în 2008, să vorbească deschis despre faptul că a fost diagnosticată cu cancer mamar şi despre dubla mastectomie pe care a suferit-o, determinându-i pe jurnaliştii revistei „People“ să îi acorde titlul de cel mai frumos om din lume, în 2009. Ulterior, acesteta i s-a făcut o operaţie de reconstrucţie mamară.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg