Katie Holmes, o actriţă netalentată

10 ianuarie, 2011

E posibil ca soţia lui Tom Cruise să fi fost motivul pentru care serialul „The Kennedys” nu va fi difuzat pe The History Channel, cum fusese prevăzut, din cauza felului neinspirat în care actriţa a jucat rolul faimoasei Jackie Kennedy.

E posibil ca soţia lui Tom Cruise să fi fost motivul pentru care serialul „The Kennedys” nu va fi difuzat pe The History Channel, cum fusese prevăzut, din cauza felului neinspirat în care actriţa a jucat rolul faimoasei Jackie Kennedy.

Katie Holmes a pomenit întruna de producţia TV în care s-a implicat în urmă cu câteva luni, iar producătorii au recunoscut că au investit o sumă destul de mare pentru realizarea acestui serial. Cu toate astea, „The Kennedys” nu va fi difuzat, iar motivul pentru care a fost luată această decizie pare să fie teama de eşec a producţiei, lipsa de audienţă pe care ar putea-o avea serialul din cauza faptului că soţia lui Tom Cruise nu este deloc talentată. Până acum doar trailer-ul a fost dat publicităţii, iar prezenţa lui Katie a fost redusă simţitor în filmuleţul de prezentare al producţiei. Retragerea serialului în ultimul moment a fost atât de şocantă, încât nu s-au dat prea multe explicaţii publice şi n-a fost prevăzut un plan care să-l înlocuiască pe cel iniţial. Se presupune doar că serialul va fi vândut altor canale TV: „Am ajuns la concluzia că modul dramatic în care a fost interpretat nu este potrivit pentru brandul History”, a declarat un reprezentant de-ai celebrului post TV.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg