Katie Holmes, super șic în Chanel, din cap până în picioare. La ce eveniment a participat actrița

9 februarie, 2024

Vedeta a avut parte de o reuniune cu o fostă colegă alături de care a jucat în Dawson’s Creek, la deschiderea unui magazin Chanel din New York.

Katie Holmes, Profimedia (1) jpg

Katie Holmes a mizat pe Chanel, unul din brandurile sale preferate. Joi, la New York, fosta soție a lui Tom Cruise a impresionat cu prezența sa diafană. Într-o ținută din cap până în picioare Chanel, Katie Holmes a îmbrăcat pantaloni negri și largi, o pereche de pantofi superbi negri, cu toc și vârf alb și rotunjit, un top deosebit de șic descheiat în partea de jos, care îi lăsa abdomenul la vedere și o coafură adorabilă, tinerească.

Șatena Katie Holmes a purtat o coadă împletită, pe o parte, care i-a conferit un aspect foarte tineresc.

Katie Holmes pare că a rămas prietenă cu colega ei din „Dawson’s Creek”, chiar și la 20 de ani de la difuzarea finalului popularului serial.

Michelle Williams, Profimedia jpg

Vedeta de la Hollywood, care a jucat rolul lui Joey Potter, a fost văzută în timpul ultimei sale ieșiri la New York, participând la deschiderea noului magazin Chanel de pe Fifth Avenue, unde s-a revăzut cu Michelle Williams, cunoscută pentru rolul ei ca Jen Lindley.

Și în timp ce mulți vorbesc despre o reuniune a distribuției „Dawson’s Creek”, se pare că Katie Holmes nu este la fel de optimistă în legătură cu reluarea serialului.

Fanii serialului s-au arătat entuziasmați de revederea celor două vedete, Katie Holmes și Michelle Williams. Ambele dive au fost ravisante și drapate în negru.

Deși fanii producției speră la o revenire a serialului, se pare că Katie nu este sigură că se va întâmpla vreodată. „Au fost multe discuții de-a lungul anilor. Cu toții ne-a plăcut experiența”, a spus ea în timpul unui interviu la Cannes în 2023.

„Însă serialul pare că a intrat într-o capsulă a timpului. Ar fi ciudat să-l aliniem la vremurile astea. Acțiunea se întâmpla înaintea erei tehnologiei! Oamenii nu stăteau pe telefoane și pe rețelele de socializare, exista o inocență unică a personajelor. Asta cred că a și plăcut oamenilor. Nu cred că s-ar mai integra în decorul lumii de azi”, a spus cu convingere Katie Holmes.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kira Hagi   Insta 5 jpg
FotoJetIvanka2 jpg
Oana Roman si fiica ei, Isabela   Instagram jpg
Salma Hayek la Paris (1) jpg
Georgina Rodríguez, Profimedia (2) jpg
Kylie Minogue la BRIT Awards 2024   GettyImages 2054029155 jpg
Jake Bongiovi, Millie Bobby Brown, Dorothea Hurley și Jon Bon Jovi, GettyImages jpg
Rihanna în India, Profimedia (4) jpg
Brigitte Macron attends 14th dictation exercise event organised by ELA   Paris jpeg
cosmin cernat Kanal D Insula de 1 milion png
Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg