Katie Holmes, super șic în Chanel, din cap până în picioare. La ce eveniment a participat actrița

9 februarie, 2024

Vedeta a avut parte de o reuniune cu o fostă colegă alături de care a jucat în Dawson’s Creek, la deschiderea unui magazin Chanel din New York.

Katie Holmes, Profimedia (1) jpg

Katie Holmes a mizat pe Chanel, unul din brandurile sale preferate. Joi, la New York, fosta soție a lui Tom Cruise a impresionat cu prezența sa diafană. Într-o ținută din cap până în picioare Chanel, Katie Holmes a îmbrăcat pantaloni negri și largi, o pereche de pantofi superbi negri, cu toc și vârf alb și rotunjit, un top deosebit de șic descheiat în partea de jos, care îi lăsa abdomenul la vedere și o coafură adorabilă, tinerească.

Șatena Katie Holmes a purtat o coadă împletită, pe o parte, care i-a conferit un aspect foarte tineresc.

Katie Holmes pare că a rămas prietenă cu colega ei din „Dawson’s Creek”, chiar și la 20 de ani de la difuzarea finalului popularului serial.

Michelle Williams, Profimedia jpg

Vedeta de la Hollywood, care a jucat rolul lui Joey Potter, a fost văzută în timpul ultimei sale ieșiri la New York, participând la deschiderea noului magazin Chanel de pe Fifth Avenue, unde s-a revăzut cu Michelle Williams, cunoscută pentru rolul ei ca Jen Lindley.

Și în timp ce mulți vorbesc despre o reuniune a distribuției „Dawson’s Creek”, se pare că Katie Holmes nu este la fel de optimistă în legătură cu reluarea serialului.

Fanii serialului s-au arătat entuziasmați de revederea celor două vedete, Katie Holmes și Michelle Williams. Ambele dive au fost ravisante și drapate în negru.

Deși fanii producției speră la o revenire a serialului, se pare că Katie nu este sigură că se va întâmpla vreodată. „Au fost multe discuții de-a lungul anilor. Cu toții ne-a plăcut experiența”, a spus ea în timpul unui interviu la Cannes în 2023.

„Însă serialul pare că a intrat într-o capsulă a timpului. Ar fi ciudat să-l aliniem la vremurile astea. Acțiunea se întâmpla înaintea erei tehnologiei! Oamenii nu stăteau pe telefoane și pe rețelele de socializare, exista o inocență unică a personajelor. Asta cred că a și plăcut oamenilor. Nu cred că s-ar mai integra în decorul lumii de azi”, a spus cu convingere Katie Holmes.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg