Katie Holmes va avea propriul show culinar

6 martie, 2014
bhp wrdimaa9edw jpeg

N-ai fi zis că fosta soţie a lui Tom Cruise e preocupată de gastronomie. Cu toate acestea, o vom putea vedea la cratiţă în cadrul unei emisiuni culinare în care va învăţa să gătească diferite reţete.

N-ai fi zis că fosta soţie a lui Tom Cruise e preocupată de gastronomie. Cu toate acestea, o vom putea vedea la cratiţă în cadrul unei emisiuni culinare în care va învăţa să gătească diferite reţete.

De unde şi până unde actriţa Katie Holmes poartă negocieri cu mai multe televiziuni prin cablu pentru a apărea în propriul reality show culinar? Ei bine, la mijloc pare să fie o mică invidie profesională, căci Holmes, avându-le drept exemplu pe Gwyneth Paltrow şi Eva Longoria, nu vrea să se lase mai prejos şi vrea să demonstreze că şi ea poate fi o profesionistă în bucătărie. Sau, mai bine zis, că poate face bani din asta.

„Katie admiră modul în care Gwyneth Paltrow şi-a construit o carieră în domeniul gastronomic şi speră că ar putea fi o direcţie importantă pentru ea. O serie de posturi de televiziune prin cablu din Statele Unite ale Americii sunt interesate de emisiune, în care Katie va învăţa să gătească diferite reţete şi să pună pe picioare un serviciu de catering pentru copii“, a declarat o sursă pentru revista „Grazia“.

image

Ştirea a apărut după ce Katie Holmes (35) a publicat, pe o platformă de socializare, o serie de fotografii în care învaţă să prepare paste proaspete la Eataly, şcoala de gătit a maestrului bucătar Mario Batali din New York, împreună cu vechiul ei prieten, designerul Zac Posen.

Ea ar fi primit mai multe sfaturi de la maestrul bucătar despre viitoarea ei emisiune, mai ales după ce a început să devină pasionată de gătit, cu doi ani în urmă.

image

Foto: TwitterRecente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}