Katy Perry a sărutat un adolescent în timpul audiţiilor American Idol. Telespectatorii au criticat-o!

13 martie, 2018
Katy Perry stuns teenager by giving him his first ever kiss on premiere of American Idol reboot jpeg

Exuberantă şi energică cum o ştim, Katy Perry nu s-a abţinut să nu facă show în timpul audiţiilor noului sezon al show-ului american ”American Idol”. Jurata a sărutat un concurent chiar în faţa camerelor de filmat.

Katy Perry a sărutat un adolescent la American Idol

Benjamin a avut parte de experienţa vieţii lui

Pentru un concurent de 19 ani din Enid, Oklahoma, participarea la ”American Idol” a venit la pachet cu o experienţă de neuitat! Tânărul a urcat pe scenă pentru a interpreta o piesă, însă în timpul prezentării a admis, printre rânduri, că nu a sărutat, până acum, nicio fată.

Imediat după, dornică de show, Katy Perry s-a oferit să remedieze situaţia. L-a invitat pe Benjamin Glaze s-o sărute pe obraz. Profitând de apropiere, Katy a întors faţa şi i-a plantat adolescentului un sărut în toată regula. Momentul a stârnit râsete din partea celorlalţi doi juraţi, dar şi emoţii pentru tânărul concurent.

Benjamin, surprins plăcut de sărutul artistei

Din păcate, tânărul n-a reuşit să impresioneze cu calităţile vocale şi să se califice în etapa următoare. ”Chiar mă bucur că te-am întâlnit. Mi-ai făcut inima să tresare. Cred că eşti foarte simpatic, dar, din păcate, sunt prea mulţi concurenţi cu un talent mai mare decât al tău şi nu ar fi cinstit să te trimit într-o competiţie cu ei. Poate data viitoare o să ai o şansă. Cred că te-ai grăbit puţin şi mai cred că asta s-a întâmplat pentru că ţi-am accelarat pulsul”, a recunoscut, amuzată, Katy Perry.

Deloc dezamăgit, Benjamin a admis că experienţa a fost de neuitat şi că nu regretă nimic dintre cele întâmplate. ”A fost o experienţă care mi-a deschis ochii. Am aflat că sărut groaznic.”, a glumit Benjamin Glaze atunci când a aflat că nu a trecut în etapa următoare.

Fapta lui Katy Perry a stârnit reacţii contrare în mediul virtual. În timp ce unii au crezut că a fost un moment adorabil, alţii au speculat că a fost deplasat ca artista să-l sărute pe concurent în faţa camerelor de filmat.Recente pe Ok! Magazine

Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg