Katy Perry a sărutat un adolescent în timpul audiţiilor American Idol. Telespectatorii au criticat-o!

13 martie, 2018
Katy Perry stuns teenager by giving him his first ever kiss on premiere of American Idol reboot jpeg

Exuberantă şi energică cum o ştim, Katy Perry nu s-a abţinut să nu facă show în timpul audiţiilor noului sezon al show-ului american ”American Idol”. Jurata a sărutat un concurent chiar în faţa camerelor de filmat.

Katy Perry a sărutat un adolescent la American Idol

Benjamin a avut parte de experienţa vieţii lui

Pentru un concurent de 19 ani din Enid, Oklahoma, participarea la ”American Idol” a venit la pachet cu o experienţă de neuitat! Tânărul a urcat pe scenă pentru a interpreta o piesă, însă în timpul prezentării a admis, printre rânduri, că nu a sărutat, până acum, nicio fată.

Imediat după, dornică de show, Katy Perry s-a oferit să remedieze situaţia. L-a invitat pe Benjamin Glaze s-o sărute pe obraz. Profitând de apropiere, Katy a întors faţa şi i-a plantat adolescentului un sărut în toată regula. Momentul a stârnit râsete din partea celorlalţi doi juraţi, dar şi emoţii pentru tânărul concurent.

Benjamin, surprins plăcut de sărutul artistei

Din păcate, tânărul n-a reuşit să impresioneze cu calităţile vocale şi să se califice în etapa următoare. ”Chiar mă bucur că te-am întâlnit. Mi-ai făcut inima să tresare. Cred că eşti foarte simpatic, dar, din păcate, sunt prea mulţi concurenţi cu un talent mai mare decât al tău şi nu ar fi cinstit să te trimit într-o competiţie cu ei. Poate data viitoare o să ai o şansă. Cred că te-ai grăbit puţin şi mai cred că asta s-a întâmplat pentru că ţi-am accelarat pulsul”, a recunoscut, amuzată, Katy Perry.

Deloc dezamăgit, Benjamin a admis că experienţa a fost de neuitat şi că nu regretă nimic dintre cele întâmplate. ”A fost o experienţă care mi-a deschis ochii. Am aflat că sărut groaznic.”, a glumit Benjamin Glaze atunci când a aflat că nu a trecut în etapa următoare.

Fapta lui Katy Perry a stârnit reacţii contrare în mediul virtual. În timp ce unii au crezut că a fost un moment adorabil, alţii au speculat că a fost deplasat ca artista să-l sărute pe concurent în faţa camerelor de filmat.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Dive jpg
Céline Dion în Los Angeles, Instagram (2) png
vedete modeste colaj jpg
colaj vedete MINA jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Christine Boisson, actrița din filmul erotic Emmanuelle   profimedia 0226532462 jpg
Nicole Kidman, incendiară în Babygirl, Profimedia (6) jpg
Gerard Piqué și Clara Chía, Profimedia jpg
angelina jolie akala profimedia jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg