Katy Perry, despre mariajul cu Russell Brand: "A fost ca o tornadă"

2 septembrie, 2020
1 per3 jpg jpeg

În ciuda faptului că a devenit de curând mamă şi este logodită cu Orlando Bloom, Katy Perry nu poate uita mariajul cu  Russell Brand. Cântăreaţa crede că această căsătorie a schimbat-o şi i-a provocat numeroase emoţii.

Înainte de naşterea primului ei copil, micuţa Daisy Dove Bloom, Katy  a vorbit despre mariajul de doi ani cu actorul britanic Russell Brand.

"Am avut un mare succes la 23, 24 şi 25 de ani, apoi am întâlnit pe cineva interesant şi stimulant. A fost exact ca o tornadă. Totul se întâmpla deodată", a spus ea. “A fost ceva de genul… OK, o să fie nevoie de multă muncă, dar oh, vom ajunge undeva grozav ”, iar toată această presiune s-a transformat în asta ", a adăugat ea.

După căsătoria ei de doi ani, 2010 - 2012, Perry a fost logodită cu John Mayer. Artista a dezvăluit că această legătură a fost una  „tumultuoasă”.

Despre relaţia cu Orlando Bloom, Katy spune că este deschisă, bazată pe comunicare şi că nimic nu este măturat sub preş.Recente pe Ok! Magazine

Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu