Katy Perry mai are puţin şi naşte! Cum a pozat celebra cântăreaţă însărcinată

29 mai, 2020
6 katy perry mama jpg jpeg

Devine mamă în curând! Mai e puţin până când Katy Perry va naşte, până când va primi cel mai important rol, acela de mamă. 

Peste foarte puţin timp o să aflăm că celebra Katy Perry a devenit mamă pentru prima oară. Fetiţa ei şi a lui Orlando Bloom va veni pe lume în iunie sau iulie, dar, până atunci, vedeta nu se fereşte să îşi arate sarcina. 

A avut mai multe apariţii publice înainte de pandemia de coronavirus, a purtat chiar şi rochii mulate! Katy Perry surprinde din nou acum, a arătat ce burtică mare are, semn că momentul cel mare se apropie curând, iar micuţa ei creşte pe zi ce trece. Artista a publicat în mediul online mai multe imagini însărcinată. Poartă o rochie lungă, argintie şi pantofi cu toc. Şi-a pus mâinile pe burtă şi aşa a evidenţiat sarcina. 

E mândră, dar şi tare încântată că va deveni mamă. Fanii au apreciat postarea ei, au răsplătit-o cu o mulţime de like-uri şi i-au făcut urări şi complimente. 

4 katy perry naste 2 jpg jpeg

Katy Perry merge regulat la medic pentru a-şi monitoriza sarcina, şi iată că deja a făcut publice primele imagini cu fiica sa şi a lui Orlando Bloom. Artista nu s-a abţinut şi a postat un video cu ecografia. Bineînţeles, trăsăturile nu i se văd foarte bine, dar se poate observa cât e de energică micuţa, cum îşi mişcă mânuţele, picioruşele. Katy Perry s-a amuzat teribil pe seama acestui filmuleţ, a scris chiar că fiica nenăscută arată deja degetul mijlociu.

Neşteptat! Katy Perry a apărut complet goală în noul său videoclip

A vrut să îşi aducă aminte de aceste momente memorabile şi a creat o melodie emoţionantă, un videoclip unic în care apare într-o postură neaşteptată: e complet goală. Katy Perry, artista însărcinată cu primul copil, va deveni curând mamă, dar asta nu o împiedică să facă ce iubeşte: să cânte.

A lansat o nouă piesă şi un nou videoclip în care apare în câteva secvenţe fără nicio haină pe ea. Cântăreaţa a anunţat deja că în scurt timp, ea şi Orlando Bloom vor deveni părinţi de fetiţă. Abia aşteaptă marele moment, dar până atunci mai au de aşteptat. Fac lucruri memorabile, ea scoate piese uimitoare pe care o să i le arate şi micuţei sale când va creşte.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg