Katy Perry nu a născut încă, dar a publicat deja primele imagini cu fiica sa şi a lui Orlando Bloom - VIDEO

13 mai, 2020
9 katy perry si orlando bloom parinti jpg jpeg

Este însărcinată pentru prima oară şi se bucură nespus de aceste momente! Katy Perry va deveni curând mămică, dar nu a avut răbdare şi a arătat-o deja pe fiica sa. 

În vara acestuia an, Katy Perry va naşte primul său copil. Îl va face din nou tătic pe Orlando Bloom, iubitul său. Cei doi plănuiau chiar să facă nunta, dar, din cauza coronavirusului, totul a fost dat peste cap. Cu toate acestea, ei trăiesc cea mai mare bucurie. Fiica lor creşte pe zi ce trece în burtica cântăreţei. Viitoarea mămică e foarte activă însă, nu stă departe de ce iubeşte enorm: muzica. Ba chiar va scoate curând o nouă melodie.

Katy Perry merge regulat la medic pentru a-i monitoriza sarcina, şi iată că deja a făcut publice primele imagini cu fiica sa şi a lui Orlando Bloom. Artista nu s-a abţinut şi a postat un video cu ecografia. Bineînţeles, trăsăturile nu i se văd foarte bine, dar se poate observa cât e de energică micuţa, cum îşi mişcă mânuţele, picioruşele. Katy Perry s-a amuzat teribil pe seama acestui filmuleţ, a scris chiar că fiica nenăscută arată deja degetul mijlociu. 

Cu siguranţă, celebrul star abia aşteaptă marele moment care se apropie cu paşi repezi, acela de a-şi strânge fiica la piept. 

În luna martie s-a aflat că artista Katy Perry este însărcinată cu primul ei copil

Din luna august a anului trecut au apărut informaţii că artista Katy Perry ar fi însărcinată. Aceasta nu a dezvăluit nimic atunci, a ţinut totul secret, departe de ochii curioşilor. Şi-a ascuns burtica de gravidă cum a putut mai bine, în spatele rochiilor vaporoase.

Iată că la începutul lunii martie 2020, Katy Perry a dezvăluit secretul pe care l-a ţinut ascuns luni de zile: este însărcinată, va deveni mamă pentru prima oară. Cântăreaţa îi va dărui logodnicului său, Orlanda Bloom un copil. Artista a ales să facă vestea publică cum altfel decât printr-o melodie. A lansat o piesă "Never worn white" în care poartă o rochie deschisă la culoare, iar la un moment dat îşi ţine mâinile pe burta proeminentă. Ea a anunţat şi pe Instagram că în vara acestui an va naşte. 

Foto: Captură Facebook, Captură Youtube, Facebook, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg