Katy Perry şi Orlando Bloom încă îşi dau mesaje

8 martie, 2017
katy perry jpeg

Despărţiţi, dar totuşi ţin legătura. Deşi săptămâna trecută anunţau separarea, se pare că Orlando Bloom şi Katy Perry nu se pot abţine din a vorbi prin mesaje.

image

Actorul de 40 de ani şi cântăreaţa de 32 de ani au luat o pauză de la relaţie şi angajamente, dar prieteni apropiaţi celor doi spun că nu este exclus ca fostul cuplu să se împace, întrucât Katy şi Orlando ţin legătura constant şi îşi dau mesaje.

O sursă a declarat de curând pentru E! News că există totuşi posibilitatea ca cei doi artişti să formeze din nou un cuplu: "Orlando nu este pregătit pentru o relaţie serioasă, dar o eventuală împăcare cu Katy nu este exclusă." Asta cu atât mai mult cu cât lui Bloom îi pasă foarte mult de fosta parteneră.

image

Actorul din seria "Piraţii din Caraibe" nu s-a certat cu Katy, iar cei doi încă îşi mai scriu şi vorbesc la telefon, ba chiar mai mult, s-au şi întâlnit de când au anunţat public că nu mai formează un cuplu.

Între timp, presa de peste Ocean a scris că Orlando, care a mai fost căsătorit cu Miranda Kerr şi cu care are un fiu de şase ani, a pus punct relaţiei cu Katy Perry pentru că nu voia ca lucrurile între ei să devină prea serioase. Deşi relaţia a durat un an, în cele din urmă cei doi au realizat că nu sunt pe aceeaşi frecvenţă. "Katy vrea copii şi vrea să se căsătorească, în timp ce Orlando a fost căsătorit şi are deja un copil. La 32 de ani, Katy nu vrea să mai piardă timpul. ", a declarat aceeaşi sursă.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg