Katy Perry şi Orlando Bloom sunt din nou împreună? Iată dovada!

14 august, 2017
gettyimages 626563180 jpg jpeg

Un concert este ocazia perfectă pentru o împăcare celebră. Katy Perry şi Orlando Bloom au apărut împreună la unul dintre concertele lui Ed Sheeran, şi nu în calitate de prieteni, după cum arată şi imaginile surprinse de fani şi distribuite pe reţelele de socializare.

O Katy brunetă şi un Orlando blond. Între timp rolurile s-au schimbat.

Au format un cuplu timp de 10 luni şi când toată lumea se aştepta ca relaţia să avanseze, cele două vedete au anunţat despărţirea în luna februarie. Au urmat câteva luni în care  şi-au făcut de cap, separat, Katy şi-a schimbat look-ul în mod radical, în timp ce Orlando pare să-şi fi petrecut o noapte incendiară alături de o româncă care lucra la hotel în care el era cazat. Cum nimeni nu poate uita momentul în care Orlando şi Katy au fost surprinşi pe paddle board, ea foarte relaxată, iar el complet dezbrăcat, iată că cei doi s-au reunit acum cu o altă ocazie, puţin mai îmbrăcaţi. Katy şi Orlando au fost văzuţi foarte apropiaţi la concertul unui mare artist, în Los Angeles, sâmbătă seara. Un fan a reuşit să surprindă mometul în câteva fotografii sugestive în care starul pop de 32 de ani şi actorul de 40 de ani stăteau îmbrăţişaţi.

image

Îmbrăcaţi asemănător şi cu şapcă pe cap pentru a fi mai greu de recunoscut, cei doi nu şi-au ascuns pornirile în public: " Părea că s-au împăcat. Au stat foarte apropiaţi toată noaptea şi s-au sărutat", a declarat un fan pentru E! News. " Nu cred că oamenii ştiau că sunt ei pentru că erau camuflaţi", a continuat acelaşi fan care i-a surprins în fotografii. Nu se ştie dacă au venit împreună la acest concert, sau a fost doar o coincienţă faptul că s-au întâlnit, însă tindem să eliminăm a doua ipoteză, dat fiind faptul că s-au purtat ca doi îndrăgostiţi.

image

Este drept că nu au vrut să dea o declaraţie legată de acest eveniment, însă la fel de adevărat este şi că cele două vedete au părut că s-au împăcat şi cu alte ocazii. În luna aprilie, imediat după despărţire, au mers la o petrecere aniversară într-un club din Hollywood, semn că nu pot sta departe  unul de celălalt.

image

Foto: Arhiva OK, Instagram, TwitterRecente pe Ok! Magazine

Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg