Katy Perry şi Russell Brand divorţează

1 ianuarie, 2012
article 2080449 0f48905d00000578 827 634x505 jpeg

După un Crăciun petrecut separat, cei doi soţi au decis să se despartă definitiv.

După un Crăciun petrecut separat, cei doi soţi au decis să se despartă definitiv.

Deşi părea că anul 2011 îşi epuizase toate resursele de veşti proaste, iată că până în ultima zi el şi-a pus amprenta negativă pe vieţile celebrităţilor.

Şirul despărţirilor răsunătoare a fost încheiat de cuplul Katy Perry-Russell Brand. Cei doi au ajuns la concluzia că-şi doresc lucruri diferite, astfel că, în timp ce Brand (36) îşi doreşte cu ardoare copii, Perry (27) e mai preocupată de carieră.

image

În urma unui imens scandal iscat în familia lor, Russell şi-a petrecut Crăciunul în Anglia, la Cornwall, în timp ce Kate a plecat în Hawaii, la cald, unde a făcut plajă şi a înotat.

image

Pentru a pune capăt speculaţiilor din presă, Russell a anunţat vineri că divorţul e iminent, concluzie la care au ajuns şi paparazzi, care i-au văzut pe amândoi că au renunţat să mai poarte verighetele.

Avocaţii lui Brand au înaintat deja actele de divorţ, invocând clasicele “diferenţe ireconciliabile”. Kate n-a vrut să fie ea cea care pune capăt acestei căsnicii, din motive religioase, spunând că şi-ar dezamăgi cumplit părinţii, care sunt creştini de rit evanghelic.

image

Starul din “Arthur” a fost văzut ieri, în Ajunul Anului Nou, mergând la nişte prieteni. Surse din anturajul lui spun că el e foarte supărat că soţia lui nu consideră familia o prioritate. “Nu cred că ea a înţeles prea bine ce înseamnă o căsnicie. În mod clar nu e pregătită să renunţe la carieră”, a spus un apropiat al lui Russell. “De data asta, el chiar nu glumea, chiar a vrut să se aşeze la casa lui şi să aibă o familie. Dar Kate se pare că nu vrea acelaşi lucru. E posibil să fie şi ea bulversată. Oricum, au dezbătut problema îndelung”, e de părere aceeaşi sursă.

Katy Perry şi Russell Brand s-au căsătorit în 2009, în cadrul unui ceremonial organizat în India.

Foto: Daily MailRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg