Keanu Reeves: „Nu mai pot trăi în această lume“

7 noiembrie, 2015
keanu jpg jpeg

Pare că revolta, laolaltă cu depresia, au pus stăpânire pe unul dintre cei mai adulaţi actori din Cetatea Filmului. Iată-i mărturia.

image

Şi-a pierdut copilul, iubita şi prietenul cel mai bun într-un timp foarte scurt. Reflectând la toate câte i s-au întîmplat, starul de 51 de ani face mărturisiri absolute înduioşătoare.

„Eu nu pot face parte dintr-o lume în care bărbaţii îşi îmbracă soţiile ca pe nişte femei uşuratice, ajutându-le să puna în evidenţă lucrurile care ar trebui preţuite. O lume în care nu mai există conceptele de onoare şi demnitate şi ai încredere în oameni doar atunci când spun «Promit!»... O lume în care femeile nu îşi mai doresc copii, iar bărbaţii nu îşi mai doresc o familie... În care fraierii se cred superiori, se consideră importanţi stând la volanul unor maşini care aparţin părinţilor lor şi oricine are un pic de influenţă încearcă să îţi demonstreze că eşti un nimeni... O lume în care oamenii sunt ipocriţi şi se cred religioşi, însă în timp ce pretind credinţa în Dumnezeu, stau cu o sticlă de alcool în mână, iar apoi râd de prima persoană care le vine în minte“, spune Keanu Reeves plin de revoltă.

„Nu mai pot trăi în această lume în care conceptul geloziei este ruşinos, iar modestia este văzută ca un dezavantaj, în care oamenii au uitat să fie sensibili şi nu mai ştiu ce înseamnă iubire, căutând doar cea mai simplă opţiune pentru ei... O lume în care oamenii ajung să arunce toţi banii pentru a îşi repara maşina la prima zgârietură, în care nu se economiseşte niciun ban, în care timpul nu mai contează. O lume în care tinerii cheltuie banii părinţilor pe băutură, pe cluburile de noapte... iar fetele se îndrăgostesc de aceşti fraieri. Cei care aleg o cale diferită (dreaptă) sunt văzuţi imediat ca nişte înapoiaţi şi despoţi. Aleg calea mea! Îmi pare rău că nu am găsit aceeaşi înţelegere în oamenii pe care i-am iubit cel mai mult“, îşi încheie el emoţionant mesajul.Recente pe Ok! Magazine

nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg